Kinetics BOSS UP VASARA 2019


Vasara ir īstais laiks, kad baudīt spilgtas, košas un sulīgas krāsas, ko šajā sezonā uz visiem simts var darīt kopā ar Kinetics BOSS UP VASARA 2019 nagu laku kolekciju, kurā, kā parasti, ir astoņi burvīgi, pārdomāti un aktuālajām modes tendencēm atbilstoši toņi.  


# 430 FLY HIGH. Saules dzeltenais simbolizē prieku un pozitīvu enerģiju. Tieši tāpat kā saules gaisma, arī šis tonis iedos Tavai dienai nepieciešam oenerģija sdevu. Tā ir krāsa, kas, manuprāt, raksturo un asociējas ar vasaru visvairāk.


# 429 HURRICANE MODE tonis ir kā mirklis pirms vētras. Balts ar pavisam gaiši, gaiši zilganu nokrāsu kā lietus gāzes vasaras negaisa laikā. Šī krāsa ir brīvības un jaunu iespēju sākuma krāsa.


# 432 ADRENALAINE BLUSH un # 435 GET *RED* DONE ir mani favorīttoņi šajā kolekcijā. Kā ziedi vasarā sarkani un rozā, košums un sievišķība. # 432 ADRENALAINE BLUSH persiku rozā tonis ir maigāks, savukārt, # 435 GET *RED* DONE izstaro īstu ugunīgumu, kas neļauj stāvēt uzvietas, iedvesmojot mesties jaunos piedzīvojumos ar pārliecību un enerģiju. Šis tonis Tavam vasaras tēlam būs īsta odziņa.


# 431 FLAME FAME kā uguns liesma oranžais izstaro siltumu un apelsīnu svaigumu. Bagātīgi piesātināti saulrieti, kas noslēdz karstās vasaras dienas. Oranžais ir krāsa, kas motivē un iedvesmo. # 434 BOSS UP šīs kolekcijas atslēgas tonis– mandženta violetais. Nedaudz noslēpumainības un drosmes – #girlboss radi savu impēriju un iedvsemo citus.


# 433 SWEET BUT PSYCHO neona rozā – flamingo, neona gaismas, vasaras naktis lielpilsētā. Ļoti dzīvespriecīgs, košs tonis, sulīgs, svaigs un salds kā vasaras ogas. 


# 436 SHE FIX gaiši tirkīza zils - auksts kā debesis un dziļš kā okeāns. Neatkarība un brīvība - tieši tas, ko mēs visas vasarā meklējam.

Es nekad nevaru izvēlēties vienu no toņiem, ar ko sākt kā pirmo, tādēļ tā noteikti būs vismaz divu vai pat trīs krāsu kombinācija :) Un kurus no toņiem Tu izmēģināsi pirmos? #KineticsBossUp

Kur iegādāties: Kinetics studijā J. Asara ielā 9, Douglas veikalos un Stockmann Rīga.
Nellija Majore. Nodrošina Blogger.