Bionect krēms ar hialuronskābi


To, kas ir hialuronskābe, manuprāt, tagad jau zina visi, jo par to tiek ļoti plaši runāts, it īpaši, skaistumkopšanas un kosmetoloģijas jomā. Bionect krēms ir īpašs ar to, ka tas šo unikālo vielu satur augstā koncentrācijā un tā ir galvenā tā sastāvdaļa, līdz ar to produkts ir ne tikai vērtīgs līdzeklis kosmētiskām procedūrām, bet arī mājas aptieciņai dažādu ādas bojājumu gadījumā. 

Tātad, hialuronskābe ir galvenā starpšūnu matrices sastāvdaļa un tai ir būtiska loma audu bojājumu dzīšanas procesā. Apmēram 50% no cilvēka ķermenī esošās hialuronskābes atrodas ādā un gļotādā. Mums piedzimstot, hialuronskābes koncetrācija ir visaugstākā, jo augošā organismā notiek intensīvāka audu veidošanās un līdz ar to arī nepieciešamība pēc hialuronskābes ir lielāka. 

Brūces dzīšanas procesos hialuronskābei ir būtiska loma, jo tā kavē limfocītu adhēziju brūces virsmā, mazina iekaisumu un aktivizē reģenerācijas procesus. Tādejādi brūce sadzīst, neatstājot rētas. Bionect krēms, pārklājot bojāto ādas laukumu, aizkavē mikroorganismu piekļūšanu, pasargā no nobrāzumiem, mitrina, mīkstina, atjauno un mazina sāpju sajūtu. Bionect krēms īpaši ieteicams ir akūtu un hronisku dažādu brūču - nobrāzumu, pēcoperāciju griezumu, pirmās un otrās pakāpes apdegumu, čūlu - gadījumos. 

Kosmetoloģijā svarīga hialuronskābes īpašība ir, ka tā aktivizē kolagēna sintēzi, kas, savukārt, ir vitāli nepieciešams, lai āda spētu saglabāt elasticitāti. Bionect krēmu lieto pēc dermatoloģiskām un lāzerporcedūsām un arī kā mintrinošu krēmu ādai, kurā sāk parādīties novecošanas pazīmes elasticitātes uzlabošanai. To var klāt zem kopjošā sejas krēma gan no rītiem, gan vakaros. Nomierinās ādu arī pēc fotoepilācijas un vaksācijas. 

Krēmam ir fantastiska tekstūra - uzklāts uz ādas tas burtiski izkūst uz tās un sniedz momentālu mitrināšanu. Ļoti patīkams produkts lietošanai arī pēc sauļošanās pludmalē - veldzē ādu un palīdz tai atgūt dabīgo mitruma līmeni. Šis produkts oficiāli tiek pievienots maniem vasaras "must have" kosmētikas līdzekļiem - patiešām iesaku :)

Tilpums: 30 g 

Kur iegādāties: Mēness aptieka, Benu aptieka, Apotheka, Euroaptieka aptiekās. 
Nellija Majore. Nodrošina Blogger.