Jaunums! FILORGA OXYGEN-GLOW



Jaunums no franču kosmētikas zīmola FILORGA – sejas kopšanas līnija OXYGEN-GLOW ādas izskata uzlabošanai, kurā ietilpst četri viens otru papildinoši produkti – četri soļi līdz ideāla izskata sejas ādai ar divkārtēju iedarbību. Pirmkārt, ntensīva iedarbība nevainojama izskata ādas iegūšanai, ko nodrošina ādu uzlabojošo izcilo faktoru komplekss [tonizējošs oksigenācijas pastiprinātājs, tvirtinošā un izlīdzinošā hialuronskābe un l-enzīms atbrīvošanai no toksīniem] tūlītēji novērš ādas nepilnības – blāvumu, nelīdzenumu, sausumu, rieviņas un neviendabīgu toni. Otrkārt, tūlītēja ādu uzlabojoša iedarbība, ko, savukārt, nodrošina HD fotoretušēšanas tehnoloģija. Augsto tehnoloģiju dotās iespējas unikālajam sastāvam piešķir maigi rozā toni, tajā ietverot optiskus maigās izkliedes pastiprinātājus un dzidrinošas perlamutra daļiņas precīzās proporcijās, lai āda acumirklī izskatītos pievilcīgi dabiska jebkurā apgaismojumā. Produkti paredzēti sievietēm vecumā no 25 līdz 45 gadiem ar aktīvu dzīvesveidu, kuras daudz laika pavada strādājot, mācoties un nodarbojoties ar saviem hobijiem, kas viss kopā var atstāt sekas uz sejas ādas izskatu. 

FILORGA solījums – ideāla izskata āda bez dekoratīvās kosmētikas! Produkti piešķir ādai starojumu, padara to tvirtāku un atbrīvo no toksīniem. Vērtēsim, kā tas darbojas realitātē :)



OXYGEN-GLOW attīrīšanai – īpaši iedarbīgi attīrošs līdzeklis, kas ādu atbrīvo no toksīniem. Tam ir tieši tāda tekstūra, kāda man patīk vasarā, it īpaši karstā vasarā - atsvaidzinoša želeja ar vieglu aromātu. Noņem gan netīrumus, gan dekoratīvo kosmētiku no sejas ādas. Acu zonai es vienmēr lietoju speciāli paredzētus produktus acu kosmētikas noņemšanai. Pēc mazgāšanas nepaliek savelkoša sajūta, kas ir svarīgi, tātad produkts arī mitrina, ne tikai attīra. 

Tilpums: 100 ml





OXYGEN-GLOW sejas krēms veidots, lai radītu nevainojamu izskatu, ko tagad iespējams iegūt bez tonālā krēma, izgaismotājiem vai citiem dekoratīvās kosmētikas līdzekļiem. Izklausās pēc sapņa, bet princpā, uzklāts uz ādas, tas tiešām izlīdzina toni un sniedz pamanāmu efektu. Lietojot krēmu ilgstoši, tiek samazinās grumbas, sašaurinātas poras, āda iegūst dzīvīgāku izskatu un tiek izlīdzināts ādas toņa nevienmērīgums. To visu nodrošian krēma sastāvā esošās aktīvās vielas – skābekļa papildavots, hialuronskābe un enzīms atbrīvošanai no toksīniem. Neskaidra tuvplāna momentfoto efektu palīdz radīt precīzas fotoretušēšanas tehnoloģija, ko rada gaismu izkliedējoši pigmenti un mirdzumu vairojošas perlamutra daļiņas krēmā - tādēļ arī sejas āda izskatās uzreiz labāk pēc krēma uzklāšanas līdzīgi, kā izmantojot kādu no Instagram filtriem. Sejas krēms ir maigi rozā tonī ar vieglu tekstūru, kas, uzklājot, ātri iesūcas ādā. Mitrina un mazina noguruma pazīmes.

Tilpums: 50 ml


OXYGEN-GLOW acu apvidum – ātriedarbīgs krēms, kas tūlītēji izdzlīdzina un atdzīvina ādu acu apvidū, noņemot noguruma pazīmes un mazinot tumšos lokus zem acīm. Pēc toņa un konsistences praktiski tāds pats kā sejas krēms.


Tilpums: 15 ml



OXYGEN-GLOW maska izcilai ādas uzlabošanai vien 10 minūtēs. Parasti manā kosmētikas plauktā uz lietošanu stāv gan attīrošas, gan arī mitrinošas sejas maskas, kas, manuprāt, ir neatņemama ādas kopšanas sastāvdaļa. Konkrēti šo masku lieku pie mitrinošajām un uz lietoju vidēji 2-3 reizes nedēļā. Ja ar lielāko daļu attīrošo masku parasti ir iespēja izskatīties pēc purva briesmonīša, tad ar šo ir pilnīgi pretējs efekts, jo maska, tāpat kā pārējie šīs līnijas produkti, arī ir maigi rozā krāsā un uz sejas izskatās lieliski :) 

Tilpums: 75 ml

Kur iegādāties: Euroaptieka, Apotheka un BENU aptieka, Stockmann un Douglas veikali.
Nellija Majore. Nodrošina Blogger.