Pharmaceris A līnija jutīgai ādai


Šoreiz vēlos jūs iepazīstināt ar Pharmaceris kosmētikas zīmolu, kas pārstāv nozares speciālistu - dermatologu, alergologu, farmaceitu, biologu un molekulāro biologu - radītus produktus, kas visi ir dermatoloģiski testēti un nesatur parabēnus, krāsvielas, alergēnus un SLS/SLES.

Kā sev piemērotāko es izvēlējos izmēģināt A līniju, kas paredzēta jutīgai un alerģiskai ādai, jo mainīgie laikapstākļi, darba dienas birojā, kurā ir sauss gaiss, atstājuši savu ietekmi uz manu sejas ādu. Šīs līnijas produktu sastāvā ir IMMUNO-PREBIOTIC un LEUKINE-BARRIER formulas, kas palīdz aizsargāt ādu no apkārtējās vides radītā kairinājuma, apsārtuma, niezes un dedzinošās sajūtas, kas saistīta ar paaugstināto jutību.

IMMUNO-PROTECT ir glikooligosaharīdu un derivāts no cigoriņu saknes, kas veicina ādas labvēlīgās mikrofloras vairošanos, neļaujot attīstīties patogēnajām baktērijām. LEUKINE-BARRIER pamatā esošie fosfatidilholīns un alfa-loposkābe, kas iegūti no alģu Laminaria ochroleuca ekstrakta, spēj kavēt iekaisuma mediatoru aktivitāti un iekaisuma procesa izplatīšanos.


Tātad soli pa solim. Sākam ar sejas ādas attīrīšanu - nomierinošas putas sejai un acīm PURI-SENSILIUM ar D-pantenolu sastāvā, kas efektīvi noņem netīrumus un kosmētiku, neradot savelkošu sajūtu pēctolietošanas, jo nesatur ziepes. Putām ir viegla, maiga tekstūra.

Tilpums: 150ml


Nākamais solis pirms sejas krēma uzklāšanas - sejas toniks PURI-SENSILIQUE ar hialuronskābi tonizē un pabeidz ādas attīrīšanu, atjaunojot arī ādas pH līdzsvaru, kā arī mazina kairinājumu.

Tilpums: 200ml


Dziļi mitrinošs krēms ar SPF20 VITA-SENSILIUM ir lieliski piemērots vasarai, jo nodrošina ilgstošu ādas mitrināšanu, padarot to gludu, maigu un elastīgu, vienlaicīgi arī nostiprinot hidrolipīdo slāni ādā un tādejādi arī aizsargājot to no mitruma zuduma. Turklāt tas satur arī saules aizsargfiltru SPF20. Krēmam ir viegla, patīkama struktūra, kas ātri iesūcas ādā un sniedz tai tūlītēju komforta sajūtu. Lieto no rīta un vakarā, uz attīrītas ādas.

Tilpums: 50ml


Krēms ādai ap acīm OPTI-SENSILIUM ar divējādu iedarbību: ievērojami izlīdzina grumbiņas, dziļi mitrina un baro ādu ap acīm. Sstāvā esošās aktīvās vielas stimulē kolagēna un elastīna sintēzi, nostiprinot ādas struktūru un atjaunojot tās tvirtumu. IMMUNO-PREBIOTICun LEUKINE -BARRIERformula regulē ādas imūnsistēmas funkciju un samazina tās kairinājumu. Šis produks ir lielisks grima pamats. Lieto no rīta un vakarā, uz attīrītas ādas.

Tilpums: 15ml


Duo koncentrāts A&E SENSILIX ir sabalansēts komplekss ar A un E vitamīniem un 27% augu izcelsmes skvalēnu, kas veicina ādas reģenerāciju un nodrošina efektīvu aizsardzību pret kaitīgajiem brīvajiem radikāļiem. A vitamīns (retinols) ievērojami mazina novecošanās pazīmes, stumulējot ādas šūnu reģenerācijas procesus, līdz ar to arī mazina ādas rapjumu un uzlabo tās struktūru. E vitamīns, pateicoties tā antioksidatīvajām īpašībām, stiprina ādas dabiskos aizsardzības mehānismus un mazina mikroiekaisumus. Savukārt, skvelēns palīdz uzturēt ādas mitruma līmeni un lipīdu aizsargslāni.

Koncentrātu lietot var arī vasarā, bet tad ir jālieto arī saules aizsargkrēms ar ne zemāku aizsargfaktoru kā SPF30.

Tilpums: 30ml

Kur iegādāties: Euroaptieka, Apotheka un Latvijas aptieka aptiekās.
Nellija Majore. Nodrošina Blogger.