HYPNOSOLS SLEEP SUPPORT - garantēta izgulēšanās un atpūta!


Es vienmēr cenšos izvēlēties vispirms dabīgus līdzekļus un parasti tie ir pietiekami efektīvi, lai nebūtu jāķeras klāt pie jau nopietnām zālēm. Manuprāt, īpaši bīstami tas ir tieši miega zāļu kontekstā, kas rada pieradumu un ar laiku nepieciešamas arvien spēcīgākas devas līdz vairs jau nepalīdz nekas un izgulēties praktiski kļūst neiespējami.

Miegs ir vitāli nepieciešams normālu dzīvības funkciju nodrošināšanā, lai mēs justos atpūtušies, spētu koncentrēties un būtu veiksmīgi savā ikdienā. Tāpēc, ja rodas grūtības iemigt, labāk tomēr ir kaut ko darīt lietas labā, nekā neizgulēties nemaz. 

Viens no Latvijā radītās līnijas Dr.Pakalns SELECT produktiem ir HYPNOSOLS SLEEP SUPPORT - dabīgs līdzeklis veselīgam miegam. Tā sastāvā ir pasifloras un baldriāna ekstrakti, kas mazina nervu spriedzi, veicina relaksāciju un nodrošina veselīgu miegu, savukārt, melatonīns palīdz samazināt iemigšanai nepieciešamo laiku (labvēlīgo ietekmi panāk, uzņemot 1 mg melatonīna neilgi pirms gulētiešanas) un arī atvieglot ar diennakts ritma izjaukšanu saistītās sajūtas (labvēlīgo ietekmi panāk, uzņemot vismaz 0,5 mg melatonīna ceļojuma pirmajā dienā neilgi pirms gulētiešanas un pirmajās dienās pēc nonākšanas galamērķī), kas ir īpaši aktuāli vasaras atvaļinājumu laikā, kad nereti dodamies uz tālākām valstīm ar lielāku laika starpību, kas var radīt zināmu diskomfortu. 


Produkts ir šķidrā formā, kas arī nodrošina ātrāku aktīvo vielu uzsūkšanos un iedarbību, nekā tabletes vai kapsulas. Pieaugušajiem jālieto 5 pilienus (0,14 ml), ko atšķaida ar nelielu daudzumu ūdens un iedzer neilgi (5 līdz 20 minūtes) pirms gulētiešanas.

! Nelietot pirms transportlīdzekļu vadīšanas un mehānismu apkalpošanas, jo produkts izraisa miegainību.

Tā kā produkts ir dabīga sastāva, tad ņem vērā, ka glabāšanas laikā var veidoties dabas produktiem raksturīgas nogulsnes, kas nemazina produkta kvalitāti. Pirms lietošanas sakratīt!

Tomēr papildus iesaku arī ievērot visus citus ieteikumus labākam miegam - neēst divas stundas pirms gulētiešanas, neskatīties datorā un nelietot mobilās ierīces vismaz stundu pirms gulētiešanas. Labākam miegam līdzēs arī pastaiga svaigā gaisā :) 

Tilpums: 25ml 

Kur iegādāties: Mēness aptieka, Euroaptieka, Apotheka, BENU aptieka, Latvijas aptieka. 

UZTURA BAGĀTINĀTĀJS. UZTURA BAGĀTINĀTĀJS NEAIZSTĀJ PILNVĒRTĪGU UN SABALANSĒTU UZTURU.
Nellija Majore. Nodrošina Blogger.