JAUNUMS no BIODERMA Photoderm


Vasara iesākusies ar sauli un pamatīgu tveici – ideāli piemērotu laiku sauļošanās sezonai. Tomēr, baudot saules siltumu, noteikti vajag atcerēties arī par ādas aizsardzību pret UVA/UVB starojumu. 

Mūsdienās pieejamais saules aizsarglīdzekļu klāsts ir patiešām ļoti plašs un katru gadu ražotāji veic dažādus uzlabojumus un piedāvā arvien jaunus līdzekļus. Viens no šī gada vasaras jaunumiem ir BIODERMA Photoderm SPF30 – unikāla bioloģiskā aizsardzība ādas dziļumā, ko nodrošina anti UVA/UVB dermatoloģiskie aizsarfiltri. Izsmidzināms sprejs ar īpaši vieglu, caurspīdīgu tekstūru, līdz ar to tas nav taukains, eļļains vai kā citādi traucējošs uz ādas, bet tieši otrādi – piešķir tūlītēju svaiguma sajūtu. Karstā laikā īpaši patīkama lietošana. Uzklājas uz ādas vienmērīgi kā “migla” un to nav nepieciešams pēc tam izlīdzināt.


Produktam ir divas, manuprāt, svarīgas priekšrocības – to var lietot gan uz ķermeņa, gan arī uz sejas ādas – nebūs jānēsā līdzi divi produkti, un gan uz sausas, gan mitras ādas – ērti lietot, atpūšoties pie ūdens. Vēl viens plus - piemērots lietošanai arī bērniem no 3 gadu vecuma.

Tilpums: 150 ml 

Kur iegādāties: Mēness aptieka un www.e-menessaptieka.lv, Euroaptieka, Benu aptieka, Apotheka aptiekās un www.apotheka.lv, Internetaptieka.
Nellija Majore. Nodrošina Blogger.