White Glo zobu pastas mirdzošam smaidam



White Glo ir Austrijas mutes kopšanas produktu zīmols, kas Latvijas tirgū ir jau kādu labu laiku, bet godīgi sakot, nebiju šos produkts nekur iepriekš ievērojusi. Galvenais produkta mērķis ir padarīt zous baltākus, kas tiek panākts ar saudzīgu balinošu mehānismu. Visas zobu pastas ir komplektā ar zobu birsti, kas ir īpaši blīva, tai ir augstvērtīgi Du-Cleans sari, kas efektīvi tīra zobu virsmu, nenoberžot to. Izmantojot kopā ar White Glo zobu pastu, tās spodrinošās mikrodaļiņas maigi novērš traipus. 


White Glo coffee & tea drinkers formula - nevarat dzīvot bez savas dienišķās kafijas un tējas, bet uztraucaties par to, ka tie ar laiku radīs traipus uz jūsu zobiem? Šī revolucionārā zobu pasta ar spodrinošām mikrodaļiņām cīnās ar krāsu zaudējušas un dzeltenas zobu emaljas veidošanos, ko ar laiku izraisa kafijas un tējas dzeršana. White Glo ekskluzīvā vaska mikroaizsargkārtas formula arī novērš jaunu traipu veidošanos, padarot zobus baltākus,spīdīgākus un mirdzošākus. White Gloformulā kafijas un tējas dzērājiem ir fluorīds, kas pasargā zobus no bojāšanās. Piemērota lietošanai arī ar elektrisko zobu birsti.


White Glo Professional choice - šī pirmklasīgā ar fluorīdu bagātinātā zobu pasta nodrošina nevainojamu mutes kopšanas higiēnu. Tās īpašā formula īpaši spēcīgiem zobiem balina krāsu zaudējušu un dzeltenu zobu emalju, kas bieži ir ēdienu un dzērienu spēcīgo krāsvielu rezultāts. Šī iedarbīgā formula sākotnēji tika izstrādāta filmu industrijā strādājošiem cilvēkiem, lai padarītu sejas maksimāli skaistas, un vadošā neatkarīgā Austrālijas patērētāju pētījumā tā tika atzīta par visefektīvāko balinošo zobu pastu. Piemērota lietošanai arī ar elektrisko zobu birsti.


White Glo deep stain remover - baltinoša zobu pasta ar aktīvo ogli dziļu traipu likvidēšanai. Aktivētā ogle un sukas zobu starpas tīrošie sari tīra dziļāk. Īpaši uzsūcošās aktivētās ogles daļiņas piesaista pigmentus un baktērijas. Zobu virsma tiek attīrīta, kļūst spožāka un baltāka. 

Tilpums: 150 ml

Kur iegādāties: www.1a.lv
Nellija Majore. Nodrošina Blogger.