Jaunums! Laboratorios BABÉ ampulas sejai


Laiks uzņemt vitamīnus arī mūsu sejas ādai, kas pēc pelēkās un garās ziemas varētu būt zaudējusi savu starojumu un līdz ar to ieguvusi pat pelēcīgu nokrāsu. Šajā pavasarī Laboratorios BABÉ ir radījis jaunu risinājumu sejas ādas kopšanā apmulu veidā trīs galvenajām ādas problēmām – pret novecošanos, sejas ādas mirdzuma atgūšanai un jutīgai ādai. 


PROTEOGLYCAN F+ F iedarbība uzlabo ādas elastību un tvirtumu, optimālo mitruma līmeni un palīdz ādai atjaunot tās vielmaiņas līmeni. Rezultātā padara ādu gludu un jauneklīgu. Sastāvā ir 1% proteoglikānu – glikproteīni, kas mitrina ādu un atjauno tās struktūru, stimulē kolagēna un hialuronskābes veidošanos un darbojas kā pildviela. Savukārt, Argireline TM 5% peptīds mazina grumbu veidošanos, manāmi savelkot ādu (ar botoksam līdzīgu iedarbību). Ilgstošs rezultāts.


BICALM+ iedarbība nomierina, mazina ādas saspringumu, atjauno ādu un tās dabisko līdzsvaru, jo īpaši šādu problēmu gadījumā: kairinājums, saulē apdegusi āda, rozācija, kuperoze, eritroze, atopijas uzliesmojumi un pārmērīgs jutīgums. Sastāvā 10% lakricas ekstrakts – ekstraktā ir daudz flavonoiddu, tāpēc tas palīdz mazināt iekaisumu un kairinājumu, kā arī remdē jutīgu ādu, 5% auzu kodola ekstrakts, kā bioaktīvās vielas mazina ādas kairinājumu, niezi, iekaisumu un apsārtumu.


VITAMIN C+ iedarbība stimulē ādas šķiedras un atjauno ādu, padarot to tvirtu un izlīdzina tās toni. Sastāvā esošais 10% C vitamīns ir nātrija askorbilfosfāta formā, kas ir ilgstoši ir stabils, garantējot antioksidanta iedarbību, savelkot ādu, uzlabojot tās toni un samazinot smalkās krunciņas. Sastāvā esošo 5% lakricas ekstraktā flavonoiddi iedarbojas kā antioksidants un mazina ādas pigmentāciju.


Produktu var lietot no rīta un/vai vakarā. Jāņem vērā, ka atvērta ampula jāizlieto 48 stundu laikā. Ampulas ir no stikla, tādēļ tiešām uzmanīgi jānolauž apmulas gals, tad to rūpīti var ievietot atvērto ampulu uzgalī, kas nāk komplektā un, manupārt, ievērojami atvieglo lietošanu. Šķīdumu uzpilina uz pirkstu galiem un iemasē sejas, kakla un dekoltē ādā. 


Produktam ir viegla tekstūra, kas ātri iesūcas ādā un nodrošina mitrināšanu 24 stundu garumā, jo satur 5% mitrinošo kompleksu visu trīs veidu ampulās. Principā ar tām var aizstāt serumu. 

Svarīgi! Bez smaržvielām, spirta, krāsvielām, ftalātiem, parabēniem, minerāleļļām. Nav fotosensitīvs, kas nozīmē, ka var lietot visu cauru gadu, hipoalerģisks un dermatoloģiski testēts. Piemērots visiem ādas tipiem. #sadarbība

Tilpums: iepakojums 2 ml x 2

Kur iegādāties: Mēness aptieka un www.e-menessaptieka.lv, Euroaptieka, Benu aptieka, Apotheka aptiekās un www.apotheka.lv, Internetaptieka.
Nellija Majore. Nodrošina Blogger.