JAUNUMS! Dr.Pakalns EASY BREATHE ziede elpceļiem


Es vienmēr esmu bijusi par dabiskām lietām, it īpaši, kas attiecas uz produktiem veselībai - cik vien tas ir iespējams, ja gadījies saaukstēties, tad pašsajūtas uzlabošanai cenšos lietot dabīga sastāva līdzekļus, kā pamatā ir dažādas ārstniecības augu kombinācijas.

Šajā ziemā aptieku plauktos ir nonācis pavisam jauns produkts - Dr.Pakalns SELECT EASY BREATHE OTERINO OINTMENT ziede elpceļu labsajūtai. Tās sastāvā ir eikalipts un piparmētra, kas nodrošina vēsinošo efektu, un kampars un terpentīneļļa, kas, savukārt, sniedz viegli sildošu efektu.


Lielisks palīgs pie saaukstēšanās – gan iesnu, gan arī klepus gadījumā, jo ziedi var droši smērēt ne tikai zem deguna, bet arī krūšu rajonā un uz pēdām. Produkts nesatur krāsvielas un parabēnus, to droši var lietot bērniem jau no 3 gadu vecuma, tādejādi tas noteikti ir viens no ģimenes aptieciņas “must have” :)


Eikaliptam piemīt antiseptiska, pretdrudža, sekrēciju pastiprinoša, atkrēpošanu veicinoša, mukolītiska un aromterapeitiska darbība, tādēļ to lieto galvenokārt saaukstēšanās simptomu mazināšanai. Piparmētrai - pretmikroba, pretiekaisuma, temperatūru mazinoša, atkrēpošanu veicinoša un atvēsinoša darbība.


Pavasaris vienmēr ir bijis “viltīgs” gadalaiks, kad it kā liekas, ka ir silts, bet tanī pašā laikā saaukstēties ir pavisam viegli. Ja nevēlies pavasarī saķert iesnas vai, vēl ļaunāk, saaukstēties pavisam, iesaku ielikt šo nelielo lūpu balzamam līdzīgo iepakojumu savā rokassomiņā, ko droši varēsi ērti lietot profilaksei ik dienas.

Tilpums: 15 ml

Kur iegādāties: Mēness aptieka un www.e-meessaptieka.lv, Apotheka, Mana Aptieka aptiekās.
Nellija Majore. Nodrošina Blogger.