#MansSensibioH2O


BIODERMA micelārais ūdens ir viens no tiem produktiem, kas manā kosmētikas plauktiņā ir palicis nemainīgs jau vairākus gadus. Pašā sākumā izmēģināju visus trīs veidus un secināju, ka āda vislabāk jūtas, lietojot micelāro ūdeni tieši no BIODERMA Sensibio rozā līnijas, kas piemērots jutīgai ādai. 

Februāra beigās restorānā Buržujs norisinājās BIODERMA organizētais mediju pasākums, kura ietvaros mediju pārstāvjiem tika prezentēts Sensibio H2O micelārais ūdens, uzsverot tā nozīmi jutīgas ādas kopšanā.

Mediju pasākuma ietvaros tika noskaidrots jutīgas ādas īpatsvars pasākuma apmeklētāju vidū. Ādas jutīguma problemātiku skaidroja dermatoloģe Dr. Kristīne Rozniece, kā arī ar Sensibio H2O lietošanas pieredzi dalījās Dailes teātra aktrises - Rēzija Kalniņa un Anete Krasovska un Dailes teātra grima māksliniece Baiba Bindemane. Pasākuma izskaņā Baiba Bindemane demonstrēja Sensibio H2O efektivitāti, klātienē noņemot grimu aktrisei Anetei Krasovskai, kas ir kā Blanšai no izrādes “Kaisles vilciens”.


Jutīga sejas āda – tā ir āda, kuras barjera ir novājināta un kura pastiprināti reaģē uz tādiem vides faktoriem kā aukstums, vējš, sauss gaiss, temperatūras pārmaiņas. Piesārņotajā pilsētas vidē nepatīkamas ādas reakcijas var izraisīt arī vides piesārņojums, dažādas sīkās daļiņas, smagie metāli, ūdenī esošās baktērijas. Ik dienu un nakti ādai uzbrūk dažādi kairinātāji, un jutīga āda ātri reaģē uz tiem un kļūst vēl ievainojamāka. Kā zināms, pareizās kosmētikas izvēle, tai skaitā sejas attīrīšana bez kairinājuma, var būt liels izaicinājums jutīgas ādas īpašniekiem.


Sensibio H2O dziļi attīra ādas virsmu, noņemot pat vissīkākās daļiņas, saglabājot ādas dabisko aizsargslāni un vienlaikus arī nomierinot un novēršot ādas reakciju risku. Sensibio H2O unikālā formula sniedz priekšrocības, lai neitralizētu ādas piesārņotājus un atjaunotu ādas dabiskās aizsargfunkcijas līdzsvaru. Pateicoties ekobioloģijai, tas ļauj ādai labāk un noturīgāk pretoties apkārtējās vides radītajam stresam.

Papildus informācija par Sensibio H2O un ādas jutīguma problemātiku ir pieejama šim produktam īpaši veltītajā mājas lapā www.sensibioh2o.lv :) #MansSensibioH2O #sadarbība


Nellija Majore. Nodrošina Blogger.