Kinetics RECONNECT PAVASARIS 2019


Ziema tuvojas beigām, kas nozīmē, ka pavisam notiks kā dabas, tā arī cilvēku atplaukšana pavasarim, kad pēc garajām, tumšajām un vēsajām ziemas dienām tā vien prasīsies saules un košu krāsu kā apģērbā, tā arī aksesuāros un dekoratīvajā kosmētikā. 

Kinetics RECONNECT 2019 pavasara toņu izlase ir spēcīgs enerģijas lādiņš, kas pieejama veikalos jau no februāra vidus un kamēr vēl aiz loga vēl pelēcība, tikmēr krāsu dažādību ir iespējams izbaudīt košā manikīrā ar kādu no astoņiem Kinetics pavasara kolekcijas toņiem, kas savstarpēji viens ar otru lieliski ir kombinējas dažnedažādās variācijās.


Pavasaris nozīmē ne tikai vairāk krāsu košuma un saules, bet arī vairāk kustību, modes, smaidu, mīlestības un iedvesmas, ko, manuprāt, perfekti pauž Kinetics ar savas pavasara kolekcijas krāsu izvēli - no pasteļa gaišiem līdz sulīgi košiem :) 


Atspīdot pirmajiem saules stariem un gaisam pamazām iesilstot, noteikti vairāk gribas pavadīt laiku svaigā gaisā un mazāk iekštelpās pie datoru ekrāniem. Tieši tāpēc Kinetics RECONNECT kolekcijas aicinājums ir - 

"Atvienojies no interneta un sociālajiem tīkliem – vismaz uz kādu brīdi. Dodies ārā. Iepazīsti sevi no jauna. Esi tu. Esi īsta."

Katram no Kinetics RECONNECT kolekcijas toņiem ir ne tikai savs nosaukums, bet arī vēstījums, kas to padara unikālu un īpašu. Tā ir iedvesma.


# 427 ERROR 404. Pelēcīgi debesu zils, kas vēstī, ka ir laiks doties ārā un ieelpot svaigo pavasara gaisu. Vai Tu to jūti? Atrodi harmoniju un iekšējo mieru savā ikdienā!


# 421 LOADING BEIGE... Smilškrāsas bēšs. Krāsa, kas palīdz sākt visu no sākuma, attīrīt savu prātu un nospiest "restart" pogu. Pirmās saulainās pavasara dienas pie jūras blakus priežu mežam, ķerot pirmos saules starus. Aizvērt acis uz brīdi, ieelpot dziļi un ļauties bēšajai noskaņai :)


# 428 RECONNECT. Piparmētru zaļš. Pasteļzaļš ir kā pirmā zāle - pilna jauniem piedzīvojumiem un izaicinājumiem. Tonis, kas ienesīs patiesi īstu pavasara svaigumu Tavā izskatā ;)


# 423 UNFOLLOW PINK. Koraļļu esence. Kinetics aizinājums atsekot visa nevajadzīgā un liekā. Kaut uz pāris dienām ļaut būt tikai ar savām domām, atrauties no socālajiem tīkliem un doties pie dabas.

# 425 REDHASHTAG. Pavasara brīvdienu sarkanais. Pirms atvienoties no ierastās ikdienas, atceries atjaunot savu statusu arī sociālajos tīklos ar sarkano karogu, arī zināmo kā #redhashtag, kas būs draudzīgs atgādinājums pārējiem NETRAUCĒT! Tonis, kas apraksta drosmi, uzdrīkstēšanos un vēlmi pēc jauniem piedzīvojumiem un pavasaris ir īstais laiks, kad tādiem ļauties ;)


# 422 LOGIN FAILED. Rozā kvarcs. Ideju pārpilnība. Kā dzidrs rīts. Ļoti sievišķīga krāsa, kas lieliski var tikt kombinēta kā ar enerģisko kolekcijas sarkano, tā arī ar pasteļu rozā toni :) 


# 424 COLOR NOT FOUND. Saulrieta rozā. Pavasara saulrietu tonis. Color not found: krāsa nav aprakstāma - silta, bet tajā pašā laikā auksta. Diena kopā ar sevi - uzdrīkstēties būt atklāta un ļaut savam prātam būt atvērtam visam jaunajam. Vēlas vakara pastaigas pļavā, kas iedvesmo :)


# 426 NO WI-FI. Rozā lavanda. Wi-fi savienojums nav vienīgais savienojums, kas Tev ir vajadzīgs. Aizver acis un ieslēdz savu iztēli - šis tonis Tev ļaus pavisma viegli iedomāties, kas esi gaisa balonā un lido pāri Goa rozā lavandas laukiem :)

Es nekad nevaru izvēlēties vienu no toņiem, ar ko sākt kā pirmo, tādēļ tā noteikti būs vismaz divu vai pat trīs krāsu kombinācija :) Un kurus no toņiem Tu izmēģināsi pirmos? #KineticsReconnect

Kur iegādāties: Kinetics studijā J. Asara ielā 9, Douglas veikalos un Stockmann Rīga.

#sadarbība
Nellija Majore. Nodrošina Blogger.