BABÉ essentials Tavai ikdienai


Ir daļa kosmētikas produktu, bez kuriem mūsu ikdiena nav īsti iedomājama, piemēram, roku krēms un dezoderants. Tā kā tie ir produkti, ko lietojam katru dienu, tātad bieži, tad, manuprāt, tiem noteikti ir jābūt kvalitatīviem un lietošanai drošiem. Šoreiz izmēģināju produktus no kosmētikas zīmola BABÉ. 


BABÉ losjons rokām gan dziļi mitrina, gan arī atjauno ādu, padarot to mīkstu un elastīgu, ko nodrošina sastāvā esošās Omega 3,6 un 9 taukskābes, glicerīns ar mitrinošu iedarbību, Šī sviests un Inka-Iči eļļa, kas baro ādu, alantoīns, kam ir dziedējoša iedarbība un E vitamīns, kas kalpo kā antioksidants. Kā jau losjonam, tā tekstūra ir nav bieza un ļoti ātri iesūcas ādā.

Tilpums: 75 ml


Ik rītu mēs sākam ar dušu un, protams, dezodorantu. BABÉ rullīša dezodorants nodrošina 24h aizsardzību, kas nozīmē, visas dienas garumā pavisam noteikti varēsi justies droši. Anti-perspirants regulē pārmērīgi lielu svīšanu un novērš nepatīkamo aromātu. Bagātināts ar bisabololu, kas nomierina un mīkstina ādu. Nesatur spirtu. Bez parabēniem. Hipoalerģisks.

Tilpums: 50 ml

Kur iegādāties: Mēness aptieka un www.e-menessaptieka.lv, Euroaptieka, Benu aptieka, Apotheka aptiekās un www.apotheka.lv, Internetaptieka
Nellija Majore. Nodrošina Blogger.