Tvirtāka āda ar BABÉ


Tāpat kā labas veselības uzturēšanas stūrakmens ir dažādu profilaktisku pasākumu veikšana, arī tvirtas ādas gadījumā ir tieši tāpat. Tādas ādas problēmas kā strijas, celulīts, ir jānovērš pirms tādas vispār ir izveiojušās, tāpēc laiku pa laikam, piemēram, divas reizes gadā, ieteicams kursa veidā lietot kādu no ādu nostiprinošiem līdzekļiem. 


Laboratorios BABÉ pretcelulīta krēmgels laika gaitā samazina zemādas tauku slāni, tādejādi palīdzot novērst celulīta rašanos un vienlaicīgi padarot ādu arī tvirtāku. Sastāvā ir vairākas aktīvās vielas pietiekami augstā koncentrācijā, lai spētu ndorošināt solīto efektu - lipolītisks aktivizējosš komplekss, kas veidots no kakao, makadāmija, saldlapu tragantzirnis, parastais zirgkastanis un Āzijas centīlīja. Papildus šim kompleksam krēmgels satur arī kofeīnu, kas mazina tūskas un veicina liekā šķidruma izvadi no audiem, samazina taukaudus un kopā ar E vitamīnu pilda antioksidanta funkciju un karnitīnu, kas zināms kā "tauku dedzinātājs".


Krēmgēlu lieto katru dienu pēc dušas no rīta un vakarā, uzklāšanai izmantojot masējošo uzgali, tādā veidā uzlabojot mikrocirkulāciju ādā un veidojot to tvirtāku no dienas uz dienu. Krēmgels, pateicoties vieglajai tekstūrai, salīdzinoši ātri iesūcas ādā un tam nav uzkrītošas smaržas. Minimālais kurss ir 3 mēneši, bet, protams, pēc vajadzības droši var lietot arī ilgāk.

Tilpums: 200 ml

Kur iegādāties: Mēness aptieka un www.e-menessaptieka.lv, Euroaptieka, Benu aptieka, Apotheka aptiekās un www.apotheka.lv, Internetaptieka
Nellija Majore. Nodrošina Blogger.