Intensīvai matu kopšanai rudenī - argāna eļļa


Iestājoties rudenim un palēnām sajūtot tuvojamies ziemu, vismaz man, gribas arī matu kopšanas līdzekļu plauktā ielikt produktus, kas ir piesātinātāki un barojošāki. ELGON ARGAN līnijas šampūna un matu eļļas sastāvā ir argāna eļļa, kas ne tikai brīnumaini smaržo, bet arī mitrina un piešķir matiem spīdumu. 


ELGON ARGAN šampūns ar argāna eļļu piemērots visiem matu tipiem ikdienas lietošanai. Tā sastāvā ir tauksābes un E vitamīns, kas palīdz aizsargāt matus no ārējo faktoru nelabvēlīgās ietekmes un saglabāt optimālu mitruma līmeni, lai mati nekļūtu sausi, kas var novest pie to bojāšanās. Pateicoties galvenajai sastāvdaļai, argāna eļļai, mati iegūst dabīgu mirdzumu, pēc mazgāšanas kļūst zīdaini maigi un mīksti. Šampūnam ir ļoti patīkams ziedu un vaniļas aromāts.

Tilpums: 250 ml


ELGON ARGAN eļļa ir piemērota jebkuram matu tipam, bet īpaši matiem, kas pakļauti biežai veidošanai un līdz ar to ir nepieciešama īpašāka aprūpe. Eļļa nogludina, piešķir spīdumu un padara matus zīdaini mīkstus. Lieliski papildina šampūnu! Nelielu eļļas daudzumu ņem un vispirms sasilda plaukstās un tad liek matos visā to garumā, izņemot saknes. Žāvē kā parasti. Efekts ir redzams praktiski uzreiz pēc lietošanas - mati patiešām kļūst zīdaini gludi un mīksti un tā kā eļļā ir tās pašas ziedu un vaniļas aromāta notis rezultātā arī mati iegūst šo brīnišķīgo aromātu :) 

Tilpums: 100 ml 

Kur iegādāties: Mēness aptieka un www.e-menessaptieka.lv 

Nellija Majore. Nodrošina Blogger.