Remescar - zinātne pret noguruma pazīmēm


Vasarā ir vairāk gaismas un arī uzturs ir ar vitamīniem bagātāks, turklāt vasara lielākajai daļai cilvēku ir arī atvaļinājumu laiks, tādēļ esam vairāk atpūtušies un arī tumšie loki un maisiņi zem acīm ir mazāk sastopama parādība. Bet tā kā vasara ir beigusies un palēnām iestājas rudens, kam sekos ziema, tad šai problēmai ir tendence atkal kļūt aktuālai. Parasti rudenī un ziemā noslogotība ar darbiem ir lielāka, dienas ir īsākas un uzturā mazāk tiek lietoti svaigi dārzeņi, augļi un ogas. Tas viss kopumā, it īpaši, ja to pavada arī nepietiekams stundu skaits miegam, ietekmē tumšo loku un maisiņu veidošanos zem acīm, kas, savukārt, padara mūsu izskatu nogurušu, pelēcīgu un rezultātā mazāk pievilcīgu.


Remescar ir izstrādājis acu krēmu, kas specifiski ir paredzēts tieši tam, lai cīnītos ar šīm ādas problēmām. Remescar Eye Bags & Dark circles ir klīniski pārbaudīts produkts, kas nozīmē, ka tā solītā efektivitāte ir tikusi pierādīta ar pētījumiem, kas veikti, iesaistot cilvēkus ar tieši šādām ādas problēmām. Krēma sastāvā ir mālu minerāli un bi-peptīdu komplekss, kas veic trīs darbības – nostiprina ādu, samazina ūdens uzkrāšanos un rada mikromuskulāru pauzi, kas faktiski ir līdzīgi kā botoksa radītais efekts. 


Māla minerāli ādā veido stingru tīklojumu un tādā veidā to nostiepj. Bi-peptīdu komplekss iedarbojas uz asinsvadu caurlaidību, kas atrodas ādā ap acīm un pasargā no šķidruma uzkrāšanās. 

Pētījumu rezultāti ir parādījuši, ka 75% gadījumos tiek novērota tūlītēja maisiņu un tumšo loku zem acīm samazināšanās. 


Krēmu lietot nav sarežģīti, tomēr ir pāris svarīgas nianses, kas obligāti ir jāievēro, lai sasniegtu vēlamo rezultātu. Uz attīrītas sejas ādas vispirms uzliek ierasto ikdienas acu krēmu, pagaida, kamēr tas ir iesūcies ādā – parasti tās ir divas līdz trīs minūtes. Remescar Eye Bags & Dark circles krēmu nepieciešams apmēram rīsa grauda lielumā – ja tas būs par maz, tad efekts var nebūr pilnīgs, savukārt, pārlieku liels krēma daudzums var izraisīt ādas jutīgumu. Krēma konsistence ir nedaudz līdzīga krēmgēlam un praktiski bez smaržas. Svarīgi! Krēmu ir jāsaberzē starp rādītājpirkstiem apmēram 5 līdz 10 sekundes līdz tas no oranžīgi rozā kļūst bezkrāsains, pirms to maigām kustībām klāj gar apakšējo acs malu virzienā no iekšpuses uz ārpusi. Lieto vienu reizi dienā no rītiem. Krēma iedarbība ilgst aptuveni 8 stundas. Savukārt, ja ir jādodas uz kādu vakara pasākumu, tad krēmu lieto pirms tā, lai iegūtu vēlamo efektu.

Produktam ir ļoti gaumīgs iepakojums, kas mūsdienās nav mazsvarīgi. Krēma tulbiņa kastītē ir ieguldīta gaiši piparmētrzaļā samta paliknītī. Pārdomāts dizains vienmēr rada labu pirmo iespaidu. 

Tilpums: 8 ml

Kur iegādāties: Mēness aptieka, Euroaptieka, Apotheka, Benu aptieka, Internetaptieka
Nellija Majore. Nodrošina Blogger.