Limited Edition - ELEMIS Pro-Collagen Rose


ELEMIS Pro-Collagen Rose attīrošs balzams ienesīs patiesas izsmalcinātības notis Tavā ikdienas sejas ādas kopšanas rituālā. Tā sastāvā ir īpaši izmeklēti ekstrakti no vairākām reti sastopamām rožu šķirnēm, līdz ar to, sejas ādas mazgāšana rītos un vakaros līdzinās rožlapiņu SPA procedūrai, jo to pavada, es teiktu, ka pat ļoti spēcīgs rožu aromāts, kas man ļoti patīk - tāda īsta vasaras dārza smarža vannas istabā. Burvīgs veids, kā ik rītu mosties un ik vakaru doties gulēt :) 


Ļoti skaists un elegants iepakojums un kopējais noformējums - dizains, krāsas, materiāls. Katra detaļa ir patiešām pārdomāta līdz smalkākajai niansei, lai radītu pareizo sajūtu par pašu produktu. Domāju, ka tik skaistu iepakojumu novērtēt pratīs jebkura dāma :) 

Lai arī pēc konsistences ļoti maigs un zīdains, līdzeklis dziļi attīra ādu, noņemot dekoratīvo kosmētiku, netīrumus un pilsētvides piesārņojuma atstātās pēdas. Pamatā ir rožu un mimozas vaski, kas ir bagātināti ar Plūškoku un Optimega eļļu maisījumu, ko veido kviešu dīgstu un auzu eļļas. Konsistence ir ļoti krēmīga, kaut kas pavisam pretējs līdz šim ierastajiem sejas mazgāšanas līdzekļiem, kas pārsvarā ir gēli vai putas. Uzklāts uz mitras sejas ādas, līdzeklis ļoti viegli puto un sniedz svaiguma sajūtu. Āda pēc mazgāšanas kļūst samtaini zīdaina - ne tikai attīrīta, bet arī dziļi mitrināta. To var lietot arī kā sejas masku, atstājot uz ādas 10 minūtes iedarboties un tad noskalojot ar siltu ūdeni. 


Iepakojumā atradīsi arī maiga materiāla dvielīti sejas ādas noslaucīšanai pēc mazgāšanas ar ELEMIS Pro-Collagen Rose attīrošo balzamu. 

Tilpums: 200 g

Kur iegādāties: veikalos Stockmann un Debenhams, Taka Spa un veikalā NEROLI
Nellija Majore. Nodrošina Blogger.