Jaunums! Avène Radiance mirdzošai ādai


Avène Radiance līnija izstrādāta, lai mazinātu tādas ādas nepilnības, kā grumbas un smalkās krunciņas, tonusa un elastības zudums, nevienmērīga ādas struktūra un bālums. Līnijā ir divi produkti - serums un acu krēms, kas būs lielisks ikdienas ādas kopšanas rituāla papildinājums :) 


Avène Radiance serums burtiski kūst uz ādas. Tas ir gaiši rozā krāsa - tik skaistā tonī. Puedlīte ir ar pumpīti, kas ir ļoti ērti lietošanā. Un arī smaržo brīnišķīgi - viegls, patīkams un neuzkrītošs aromāts.

Piemērots jutīgai ādai, tātad var lietot visi. Īpaši noderīgs būs, ja āda ir nogurusi, blāva un dehidrēta. Seruma sastāvā ir sarkano egļu ekstrakti, kas apvienojumā ar antioksidantu E vitamīnu, darbojas kā šūnu darbības pastiprinātājs.  Āda ir labāk aizsargāta. Izlīdzina ādas tekstūru un un mazina redzamās noguruma pazīmes. Sastāvā esošais nomierinošais un mīkstinošais Avène termālais ūdens padara ādu mīkstu, elastīgu un gludu. Piešķir sejas ādai svaigu un mirdzošu izskatu. Var lietot gan vienu pašu, gan arī zem dienas krēma.

Tilpums: 30 ml


Avène Radiance acu krēms darbojas pret tumšajiem lokiem un pietūkumu. Būs īpaši piemērots dehidrētai un jutīgai ādai acu zonā. Satur sarkano augļu ekstraktu, kas sniedz svaigumu un līdz ar to arī samazina noguruma pazīmes, savukārt, antioksidants E vitamīns rūpējas par šūnu fizioloģisko aizsardzību. Krēma sastāvā ir dektrāna sulfāts, kam piemīt dekongestējošas īpašības. Tāpat kā serums, arī acu krēms ir bagātināts ar Avène termālo ūdeni, kas atveldzē un nomierina āda.

Avène Radiance acu krēms praktiski ir bez smaržas, balts, vieglas konsistences krēms. Lietot katru dienu, masējošām kustībām uzklājot acu zonā, no rīta un vakarā. 

Tilpums: 15 ml

Kur iegādāties: šobrīd pieejami Stockmann, rudenī - lielākajās Latvijas aptiekās
Nellija Majore. Nodrošina Blogger.