Jaunums! Vichy Slow Age nakts krēms


Vichy Slow Age līnijas kosmētikas produkti cīnās pret pilsētas piesārņojuma, stresa un UV starojuma atstātajām sekām uz mūsu sejas ādas. Solījums: tiek samazinātas smalkās krunciņas, āda iegūst svaigu un veselīgi mirdzošu izskatu, āda kļūst stingrāka un ir mitrināta visas diennakts garumā. 


Šosezon Vichy Slow Age līnija ir papildināta ar nakts krēmu Vichy Slow Age NUIT. Tā kā visi organisma atjaunošanās procesi notiek tieši naktī, tad arī sejas ādai vakarā vislabāk ir izvēlēties tieši nakts krēmus. Protams, ir krēmi, kas paredzēti lietošanai kā dienā, tā vakarā, bet es noteikti neesmu starp tiem cilvēkiem, kuri izvēlas šādu risinājumu. Ādai naktī ir jāatjaunojas pēc garās dienas un tam ir nepieciešami krēmi, kas satur aktīvos komponentus lielākā koncentrācijā, nekā dienas krēmos un fluīdos. Vichy Slow Age nakts krēma atjanojošā darbība ir klīniski pierādīta. Kamēr mēs guļam, tas parūpējas par to, lai no rīta mēs pamostos ar veselīgi skaistu sejas ādu. 

Parasti esam pieraduši, ka krēmi ir baltā, krēmīgā vai varbūt gaiši rozīgā krāsā. Biju nedaudz pārsteigta, kad, atskrūvējot vāciņu, ieraudzīju, ka krēms ir karameļu brūnā krāsā :) Bet tam ir ļoti patīkama konsitence - viegla, kaut kas pa vidu starp krēmu un gēlu. Parasti nakts krēmi mēdz būt smagnējāki, bet manai normālai/jaukta tipa ādai šis tāpēc ir ideāls :) 

Tilpums: 50 ml


Tā kā mans ādas tips ir starp normālu un nedaudz kombinētu, tad es izvēlos Vichy Slow Age fluīdu. Sausas ādas īpašniecēm labāk izvēlēties Vichy Slow Age dienas krēmu, kas ir barojošāks. Savukārt fluīds lieliski mitrina ādu visas dienas garumā. Lietojot regulāri un ilgstoši, tiek samazinātas esošās smalkās krunciņas un grumbas un aizkavēta jaunu veidošanās, ādas tonis iegūst vienmērīgāku izskatu  un tiek uzlabota ādas elasticitāte. Fluīds ir pavisam gaiši, gaiši aprikožu krāsā ar patīkami svaigu smaržu. 

Tilpums: 50 ml


Āda acu zonā ir jutīgāka, tāpēc stress un nogurums uz to atstāj daudz lielāku iespaidu. Vichy Slow Age acu krēms samazina tūsku, tumšos lokus un smalkās krunciņas, vienlaicīgi arī uzlabojot ādas toni. Ļoti patīkams lietošanā, jo tam ir viegla želejveida konsistence - ātri iesūcas un nodrošina mitrināšanu visas dienas garumā. Krēms ir maigā aprikožu tonī līdzīgi kā fluīds. Nesatur smaržvielas un tā formula ir hipoalerģiska, dermatoloģiski un oftalmoloģiski pārbaudīta - tātad, lietošanai drošs :)

Tilpums: 15 ml

Kur iegādāties: Mēness aptieka un www.e-menessaptieka.lv, Euroaptieka, Benu aptieka, Apotheka aptiekās un www.apotheka.lv, Internetaptieka

Nellija Majore. Nodrošina Blogger.