Attīram organismu ar BodyDrain


Visvairāk pierasts, ka par organisma attīrīšanu tiek runāts pavasaros, kad visi grib sagatavoties pludmales sezonai un nomest kādu lieku kilogramu. Es cenšos šādu organisma attīrīšanas kursu iziet divas reizes gadā - pavasarī un rudenī, jo tomēr toksīni, dažādi sārņi un dažkārt arī liekais šķidrums uzkrājas organismā, tādēļ reizi pusgadā prasās no visa tā atbrīvoties.

Principā Latvijas aptiekās ļoti liela izvēle ar šāda veida uztura bagātinātājiem nav pieejama, tādēļ vairāk vai mazāk iznāk lietot vienus un tos pašus līdzekļus. Pēdējos gados esmu iecienījusi Zviedrijas ražotāja New Nordic uztura bagātinātāju BodyDrain, kas ir balstīts uz augu bāzes komponentiem. Vienmēr cenšos izvēlēties vispirms ko dabīgu. 

Produkta sastāvā ir vairāku augu ekstrakti - sparģeļis, artišoks, pienene, nātre, timiāns, selerija, ceļteka un cigoriņu sakņu pulveris. Cigoriņu sakņu pulverī ir daudz šķiedrvielu, kas, kā zināms, ir ar labvēlīgu ietekmi uz zarnu peristaltiku, gremošanas sistēmu un palīdz uzturēt normālu aknu darbību. Augu šķiedrvielas saista toksīnus un tādejādi tiek ieicnāta to izvadīšana no organisma. 

BodyDrain lietošanas kursa laikā un vispār jebkura organisma attīrīšanas kursa laikā vēlams samazināt kafijas, alkohola, saldumu un taukvielām bagāta ēdiena lietošanu, lai lieki neapgrūtinātu organismu uz jaunu nevēlamo vielu pārstrādi un izvadīšanu.

Tā kā produkts ir tablešu formā, tad lietošana nekādas neērtības nesagādā. Pirmās divas nedēļas lieto 2 tabletes 3 reizes dienā un pēc tam 2 tabletes tikai no rīta maltītes laikā. Svarīgi! Lai sasniegtu rezultātu, obligāti dienā ir jāiadzer arī 1 - 2 litri ūdens.

Sajūtas, protams, viegluma sajūta un arī ādas izskats uzlabojas, jo kā zināms, tad āda ir mūsu organisma iekšienes spogulis.

Daudzums: 120 tabletes (pieejams arī 60 tablešu iepakojums)

Kur iegādāties: Mēness aptieka, Apotheka, Euroaptieka, Benu aptieka, Internetaptieka.


UZTURA BAGĀTINĀTĀJS. UZTURA BAGĀTINĀTĀJS NEAIZSTĀJ PILNVĒRTĪGU UN SABALANSĒTU UZTURU.
Nellija Majore. Nodrošina Blogger.