Jaunums! BIODERMA Photoderm NUDE


Vasara ir klāt un arī reizē ar to vajadzība pēc saules aizsarglīdzekļa lietošanas. BIODERMA Photoderm līnijas jaunais produkts ievērojumi atvieglos ik rīta sejas ādas sagatavošanu saulainai dienai :) Tas apvieno sevī tonālo krēmu un saules aizsarglīdzekli. Līdz ar to divu līdzekļu vietā nepieciešams vairs tikai viens.

BIODERMA Photoderm NUDE Touch SPF50 ir īpaši vieglas konsitences tonālais krēms kopā ar SPF50 saules aizsargfiltru, tādejādi nodrošinot maksimālo aizsardzību, kas ir īpaši svarīgi sejas ādai, lai samazinātu krunciņu un grumbiņu rašanaos fotonovecošanās rezultātā. 

BIODERMA Photoderm NUDE Touch tonālais krēms satur FLUIDACTIV® patentu, kas bioloģiski regulē tauku kvalitāti, kavējot to sabiezēšanu un poru aizsprostošanos, un līdz ar to - komedonu un iekaisīgo bojājumu veidošanos un attīstību. Tiek nodrošināta ādas spīduma kontrole līdz pat 8 stundām, kas ir ļoti svarīgi taukainas un problemātiskas ādas īpašniecēm, kā arī, ja āda ir jauka tipa, kā tas ir manā gadījumā. Papildus tam, sastāvā esošā salicilskābe padara ādu gludāku un pastiprina tās dabīgo mirdzumu.


Aizsarglīdzeklim ir inovatīva tekstūra, ko, lietojot, arī var sajust. Pateicoties Liquid To Powder Technology tehnoloģijai, jau 30 sekundēs tiek izveidots īpaši matējošs pūderveida pārklājums, kas lieliski saplūst ar ādu un izlīdzina sejas ādas toni. 100% minerālu anti-UVA/anti-UVB dermatoloģisko saules aizsargfiltru un CELLULAR BIOPROTECTION® patentētā kompleksa ekskluzīvā kombinācija nodrošina optimālu aizsardzību pret UV starojuma kaitīgo ietekmi. CELLULAR BIOPROTECTION® patentētais komplekss aktivizē dabiskās aizsargspējas, aizsargā šūnu DNS pret UV starojuma izraisīto bojājumu un novērš priekšlaicīgu ādas novecošanos. Un tas viss vēl apvienots ar tonālo krēmu - labāk laikam nevar būt :) 


BIODERMA Photoderm NUDE Touch SPF50 ir pieejams divos toņos - dabisks un gaišs. Interesanti, ka gaišs tonis ir tumšāks nekā dabisks tonis - tas jāņem vērā, veicot izveli. Protams, noteikti, aptiekā pērkot, vajag pamēģināt testeri, lai labāk varētu izvēlēties sev atbilstošāko no toņiem. Ikdienā prodkts jālieto virs dienas krēma, to uzklājot sejai un kaklam vienmērīgi un bagātīgi, pirms ādas pakļaušanas saules starojumam - principā, pirms došanās laukā no mājām. Pēc peldēšanās, sejas noslaucīšanas ar dvieli vai sporta nodarbības līdzeklis jāuzklāj atkārtoti. Svarīgi! Pirms lietošanas labi sakratīt, lai nodrošinātu filtru vienmērīgu sadalījumu un iedarbību.

Tilpums: 40 ml 

Kur iegādāties: Mēness aptieka un www.e-menessaptieka.lv, Euroaptieka, Benu aptieka, Apotheka aptiekās un www.apotheka.lv, Internetaptieka
Nellija Majore. Nodrošina Blogger.