Jaunums! ELGON GREEN IMAGEA no dabas


ELGON GREEN IMAGEA līnijas produktu sastāvs ir izstrādāts ar maksmāli iespējami augstu augu izcelsmes aktīvo sastāvdaļu daudzumu un arī ražošanā, tai skaitā iepakojumos, ir izmantoti pēc iespējas ekoloģiski materiāli. Līdz ar to, šī ELGON produktu līnija atbilst ļoti augstiem standartiem un garantē 100% caurspīdīgumu komunikācijā, kas nozīmē, ka netiek sniegta nekāda veida maldinoša informācija patērētājam, kvalitāti un ilgtspēju - iepakojums un produktu sastāvs ir ar iespējami minimālu ietekmi uz apkārtējo vidi. Izejmateriāli tiek iegūti no ilgstpējīgām saimniecībām, tādejādi palīdzot lauku kopienām jaunattīstības valstīs. Savukārt pats produktu ražošanas process tiek īstenots Itālijā. 


ELGON GREEN IMAGEA ABSOLUTE SHAMPOO satur Andu kvinojas (Andean quinoa) ekstraktu, kas maigi attīra un piešķir dabīgi zīdainu efektu, vienlaicīgi apgādājot matus ar antioksidantiem un tādejādi palīdzot saglabāt krāsu. Proteīni šampūna sastāvā, kas iegūti no kvinojas, piešķir matiem formu, padarot tos spīdīgākus un līdz ar to arī uzlabojas matu izskats. Sastāvā esošais granātābolu ekstrakts ir bagāts ar C vitamīnu, folskābi un polifenoliem, kas darbojas kā spēcīgi antioksidanti un piešķir matiem spēku un enerģiju. Šis šampūns īpaši piemērots krāsotu matu īpašniecēm, kā arī, ja mati ir sausi vai bojāti. Turklāt šampūns smaržo vienkārši fantastiski :) Tam ir dabīgs, patīkams ziedu un augļu aromāts. 


ELGON GREEN IMAGEA ABSOLUTE MASK maska matiem, tāpat kā šampūns, satur Andu kvinojas (Andean quinoa) ekstraktu. Proteīni maskas sastāvā, kas iegūti no kvinojas, piešķir matiem formu, padarot tos spīdīgākus un līdz ar to arī uzlabojas matu izskats. Sastāvā esošais granātābolu ekstrakts ir bagāts ar C vitamīnu, folskābi un polifenoliem, kas darbojas kā spēcīgi antioksidanti un piešķir matiem spēku un enerģiju. Līdz ar to maska pastiprina šampūna sniegto efektu, to nostiprinot.

Papildus maskas sastāvā, atšķirībā no šampūna, ir vēl arī olīveļļa. Olīveļļa mīkstina, dziļi baro un ir bagāta ar A vitamīnu un neaizstājamajām taukskābēm, kā piemēram, linolskābe. Matu maskas konsistence ir bieza un krēmīga - kā jau maskai jābūt :) Smarža tāda pati kā šampūnam - ziedu un augļu aromāts, kas pēc lietošanas saglabājas arī matos.

Tilpums: ceļojuma komplektā šampūns 50 ml un maska matiem 50 ml glītā iepakojumā

Kur iegādāties: Latvijā šobrīd nav pieejams, var pasūtīt http://www.garocare.lt

Nellija Majore. Nodrošina Blogger.