ELGON SUBLIMIA DD - šampūns vasarai


ELGON ir matu kopšanas kosmētika no Itālijas ar ļoti plašu sortimentu. Piedāvajumā ir šampūni katram matu tipam un vajadzībai, kondicionieri un maskas matiem, kā arī dažādi serumi, eļļas un līdzekļi veidošanai. Izvēle ir tik liela, ka reizēm liekas, ka var pat tajā visā apjukt, meklējot sev piemērotāko produktu. Gadījumā, ja nekādu specifisku prasību Taviem matiem nav, tad droši var izvēlēties ELGON SUBLIMIA DD šampūnu, kas ir piemērots jebkuram matu tipam. 


ELGON SUBLIMIA DD Beautifying Cleanser šampūnam ir īpaša tekstūra, kas maigi attīra galvas ādu un matus. Piešķir matiem maigumu un mirdzumu, saglabā izteiksmīgu matu krāsu. Vērtīgie aktīvie elementi šampūna sastāvā ir UV filtri, zilaļģu un zaļaļģu ekstrakts, keratīna aminoskābes, zīda proteīni, sarkanās tējas un pantenola ekstrakti. Lielisks šampūns vasaras sezonai :) 

Šampūns, tāpat kā visi pārējie ELGON šampūni, ko esmu lietojusi pirms tam, ļoti labi puto un ir ērts lietošanā. Smaržo pēc konfektēm :) Gan jau, ka nē, bet katrā ziņā tam ir ļoti patīkams saldens aromāts.

Tilpums: 250 ml 

Kur iegādāies: Mēness aptieka un www.e-menessaptieka.lv 
Nellija Majore. Nodrošina Blogger.