Iepazīšanās ar ELEMIS kosmētikas zīmolu


ELEMIS ir britu kosmētikas zīmols, kas sevī apvieno dabas un zinātnes spēku. Šī ir mana pirmā saskare ar šo kosmētiku, lai arī, kā izrādās, Latvijā to var iegādāties jau apmēram četrus gadus.

Visu laiku pārdotākais un arī visaugstāk novērtātākais produkts ir ELEMIS krēms ar kolagēnu, ko arī man ir iespēja izmēģināt uz savas sejas ādas. Ādas jaunības saglabāšanā kolagēnam ir ļoti liela nozīme, jo pateicoties tam, āda ir elastīga un spēj izlīdiznāties pēc mīmikas radītajām krunciņām. Ar laiku kolagēna koncentrācija ādā samazinās un tas ir arī viens no iemesliem, kādēļ tajā palēnām sāk veidoties grumbas. 

Tā kā viens no faktoriem, kas veicina kolagēna noārdīšanos, ir UV starojums, tad šis sejas krēms papildus satur arī SPF 30 saules aizsargfiltru, kas aizsargā gan pret UVA, gan arī pret UVB stariem. Tas ir izcili piemērots saulainajām gada dienām :) 

Krēma sastāvā ir arī Ginkgo Biloba esktrakts, kas uzlabo asinsriti ādā un rezultātā ādas tonis iegūst veselīgu izskatu un āda neizskatās bāla, pelēcīga vai sagurusi. 

Krēmam ir ļoti patīkama konsistence un tas izceļas ar patiešām brīnišķīgu smaržu, ko veido dažādu ziedu notis, kurās dominē rožu aromāts. Ja līdz šim vairāk pierasts, ka krēmiem izteikta aromāta nav, tad šis ir labs kontrasts, ar ko bagātināt savu ikdienu :)  

Tilpums: 50 ml 


Taču, protams, pirms krēma uzklāšanas, sejas āda ir jāattīra no ikdienas putekļiem un dekoratīvās kosmētikas.  Parasti šādos iepakojumus pierasts, ka ir putas, bet ELEMIS ir izvēlējies krēma tekstūru. To var lietot arī acu dekoratīvās kosmētikas noņemšanai. Piemērots visvairāk būs sausai un jutīgai ādai, jo arī intensīvi mitrina un baro ādu, tādēļ, uzklājot uzreiz to nenoņem, bet atstāj uz vienu minūti iedarboties. Sastāvā ir moringa sēklu peptīds un antioksidanti, kas aizsargā un atjauno ādu. Smaržā var sajust apelsīna un lavandas saromātus. Lieto no rīta un vakarā.

Tilpums: 150 ml 


Nākamais solis - toniks. Pabeidz ādas attīrīšanu un tonizē. ELEMIS Žeņšeņa toniks ne tikai efektīfi tonizē, bet arī līdzsvaro ādas pH līmeni, mitrina un atjauno. Nesatur spirtu. Tas, kas man ļoti patīk, ir ne tikai sastāvs, radītais efekts uz ādu un konsistence, bet arī iepakojums. Ļoti ērti, ka toniks ir izsmidzināms. 

Tilpums: 200 ml


ELEMIS īpašās kapsulas intensīvām rūpēm par ādu - rozā, kas satur rožu eļļu, no rīta un zaļās, kas satur lavandas eļļa, uz nakti. Radītas, lai mazinātu ādas novecošanās pazīmes. Satur antioksidantus un palīdz novērst toksīnu uzkrāšanos ādā. Piemērotas lietošanai jebkura tipa ādai, bet īpaši, ja āda ir pakļauta stresam un citu nelabvēlīgu faktoru ietekmei uz to, piemēram, smēķēšana, gaisa piesārņojums. Principā, dzīvojot un ikdienā uzturoties pilsētā, must have produkts. Lieto uz attīrītas un tonizētas ādas, pirms krēma uzklāšanas. Uzklāj uz sejas, kakla un dekoltē vieglām masējošām kustībām, tādejādi arī uzlabojot asinsriti ādā un palīdzot atbrīvoties no ikdienas stresa.

Tilpums: 14 kapsulas

Kur iegādāties: veikalos Stockmann un Debenhams, Taka Spa un veikalā NEROLI

Nellija Majore. Nodrošina Blogger.