Avène kosmētika - attīra, mitrina un atjauno


Avène sejas kopšanas produktu klāsts ir pietiekami plašs, apvienojot līdzekļus sejas ādas attīrīšanai, mitrināšanai un atjaunošanai. Produktos nav nekā lieka, ko lieliski arī parāda lakoniskais produktu dizains - vienkāršība un tīrība kā sastāvā, tā arī iepakojuma krāsās un noformējumā. 


Sejas ādas kopšanas pirmais solis - attīrīšana. Avène attīrošās putas to paveic tik viegli un gaisīgi, maigi attīrot ādu gan no kosmētikas, gan netīrumiem. Putas ir bagātinātas ar Avène termālo ūdeni un sniedz lielisku mitrināšanu. Ik rītu un vakaru klāj uz samitrinātas sejas ādas, saputo un noskalo ar siltu ūdeni. Hipoalerģiska formula, nesatur ziepes un parabēnus.

Tilpums: 150 ml


Jaunai sejas ādai galvenais ir nodrošināt pietiekamu mitrināšanu, atceroties, ka 75 - 80% šūnas sastāv no ūdens, kas ir dabiks līdzeklis cīņā pret ādas novecošanos, neļaujot tai izžūt. Man ir normāla/jaukta tipa āda un Avène Hydrance Optimal Light krēms šim ādas tipam ir ļoti labi piemērots, it īpaši, ja āda ir jutīga. Palīdz atgūt ādas dabisko līdzsvaru, atjauno un ilgstoši mitrina ādu. Rezultātā āda saglabā savu elastību un ir veselīgi mirdzoša. No rīta un vakarā maigām kustībām klāj uz attīrītas sejas un kakla ādas.

Tilpums: 40 ml


Gadiem ejot, jāsāk nopietnāk domāt par ādas tonusa un elastības atjaunošanu. Avène YstheAL Anti-wrinkle emulsija palīdzēs saglabāt ādas jaunību, cīnoties pret galvenā ādas novecošanās cēloņa - UV starojuma - atstātajām sekām. Šis krēms noteikti ir laba izvēle rudenī pēc aizvadītas saulainas vasaras :)


Sastāvā esošā retilaldehīda iedarbība ir pierādīta gan klīniski, gan dermatoloģiski.  Pre-tokoferils darbojas kā spēcīgs šūnu antioksidants, tādejādi aizsargājot ādu no brīvajiem radikāļiem. Rezultātā arī tiek izlīdiznātas sīkās krunciņas un āda kļūst gludāka, maigāka un mirdzošāka. Krēms paredzēts lietošanai vakaros, klājot uz iepriekš rūpīgi attīrītas sejas un kakla ādas. Hipoalerģiska formula, nesatur ziepes un parabēnus. Krēmam ir ļoti viegla konsistene, kas burtiski izkūst uz ādas. 

Tilpums: 30 ml


Straujiem soļiem mums tovojas apkures sezona, rudens un ziemas aukstie, tumšie vakari, kad lielāku daļa laiku iznāks pavadīt telpās, kurās visbiežāk gaiss kļūst ļoti sauss, tāpēc, ja neesi vēl iegādājusies, tad notiekti iesaku mājās un/vai birojā novietot kādu no termālajiem izsmidzināmajiem ūdeņiem. Avène izsmidiznāms termālais ūdens ir piemērots lietošanai arī jutīgai ādai, it īpaši to ieteicams lietot, lai mazinātu ādas apsārtumu un kairinājumu, piemēram, pēc epilācijas. Ūdens lieliski nomierina un mitrina ādu.

Tilpums: 150 ml

Kur iegādāties: Mēness aptieka un www.e-menessaptieka.lv, Euroaptieka, Benu aptieka, Apotheka aptiekās un www.apotheka.lv, Internetaptieka
Nellija Majore. Nodrošina Blogger.