ELGON LINK - D atjauno un aizsargā matus


ELGON LINK-D matu kopšanas līniju veido produkti, kas nodrošina pilvērtīgu matu atjaunošanu un aizsardzību. Produktu sastāvā ir tādi aktīvie komponenti kā arginīns, keratīna un aminoskābju komplekss, bambusa lapu ekstrakts, sojas fosfolipīdi un kviešu proteīni. Arginīns ir aminoskābe, kas veic dabīgā mitrinošā faktora funkciju, mitrinot gan matus, gan galvas ādu. Keratīna un aminoskābju komplekss stiprina matus, pasargājot tos no lūšanas. Bambusa lapu ekstrakts savieno atpakaļ bojātās ūdeņraža saites, kas nodrošina mata elastību. Sojas fosfolipīdi kopā ar kviešu proteīniem atjauno un nogludina matus. 


ELGON LINK-D Nr. 3 šampūns mitrina, atjauno, uzlabo matu elastību, stipria un palīdz pasargāt matus no apkārtējās vides kaitīgās ietekmes. Atšķirībā no citiem ELGON šampūniem, šim ir salīdzinoši bieza krēmīga tekstūra un to nepieciešams atstāt matos iedarboties apmēram 5 minūtes un tikai tad izskalot. Smarža ir diezgan saldena.

Tilpums: 250 ml 


ELGON LINK-D Nr. 4 serums matiem paredzēts lietošanai pēc matu mazgāšanas. Mitros matos klāj to visu matu garumā un matu galos, neizskalo un veido matus, kā ierasts :)

Tilpums: 100 ml

Kur iegādāties: Mēness aptieka aptiekās un www.e-menessaptieka.lv 
Nellija Majore. Nodrošina Blogger.