BIODERMA Hydrabio Masque sejas maska


Par ādas mitrināšanu ir jādomā visu cauru gadu, katrā sezonā ņemot vērā tai raksturīgās nianses, kas var atstāt ietekmi uz dabīgo mitruma līmeni ādā. Šobrīd ir apkures sezona ir sākusies, kas nozīmē, ka telpās, kurās ikdienā uzturamies, pārsvarā gaiss ir diezgan sauss un līdz ar to āda pastiprināti zaudē dabīgo mitruma līmeni, ko, protams, vēlams atjaunot. Rudenī un ziemā neiesaka lietot mitrinošus sejas krēmus, tādēļ papildus ikdienas kopšanai, ieteicams lietot mitrinošus serumus un maskas. BIODERMA Hydrabio Masque mitrinošās sejas maskas sastāvā ir patentētais AQUAGENIUM® komplekss, kas nodrošina bioloģisku ādas mitrināšanu, veicinot akvaporīnu - starpšūnu ūdens kanālu sintēzi, kuri nodrošina ūdens cirkulāciju epidermas dziļumā, un tiek nostiprināta ādas aizsargbarjera, tādējādi samazinot ūdens zudumu caur ādas virskārtu. Otrs svarīgs komplekss, ko satur šī sejas maska, ir patentētais D.A.F. komplekss, kas paaugstina ādas tolerances slieksni, kas īpaši svarīgi, uzturoties nelabvēlīgos apkārtējās vides apstākļos un šīs maska būs piemērota arī jutīgai ādai, īpaši, ja āda ir arī dehidrēta. 



BIODERMA Hydrabio Masque masku klāj uz attīrītas sejas un kakla ādas salīdzinoši biezā kārtā, atstāj iedarboties 10 minūtes un atlikumu noņem ar vates plāksnīti. Protams, kā jebkuru procedūru gadījumā, svarīgi ir ievērot regularitāti. Pirmo nedēļu masku jālieto katru dienu un tālāk vienu vai divas reizes nedēļā, atkarībā no ādas stāvokļa. 

Tilpums: 75 ml 

Kur iegādāties: Mēness aptieka un www.e-menessaptieka.lv, Euroaptieka, Benu aptieka, Apotheka aptiekās un www.apotheka.lv, Internetaptieka
Nellija Majore. Nodrošina Blogger.