BIODERMA - rūpes par matiem un galvas ādu


BIODERMA kosmētikas zīmols piedāvā plašu kosmētikas produktu klāstu gan ikdienas ādas kopšanai, gan dažādu ādas problēmu mazināšanau, bet tas neattiecas tikai uz mūsu sejas un ķermeņa ādu, bet arī uz galvas ādu, par ko rūpēties ir tikpat svarīgi. BIODERMA Nodé līnija ietver vairākus matu kopšanas produktus, tai skaitās arī tādus, kas paredzēti jau konkrētām galvas ādas problēmām. Viens no skaistu un veselu matu pamatnosacījumiem ir vesela galvas āda, tādēļ mans ieteikums ir pievērst uzmanību sastāvam un kvalitātei ne tikai, izvēloties sejas krēmu, bet arī matu kopšanas produktus.

BIODERMA Nodé Fluid šampūns ir bez mazgājošām virsmaktīvām vielām (detergentiem), kas ir lieliski piemērots lietošanai ikdienā un visiem matu tipiem. To var lietot arī pārmaiņus ar ārstnieciskajiem šampūniem. Šampūns nekairina galvas ādu un ir saudzīgs pret ādas dabīgo lipīdu slāni, vienlaicīgi efektīvi likvidē netīrumus un novērš matu ātru taukošanos. Protams, katram cilvēkam reakcija uz dažādu produktu lietošanu var but atšķirīga, bet es patiešām esmu novērojusi, ka mati ilgāk saglabājas tīri, mazgājot tos regulāri ar šo šampūnu. Turklāt šampūnam piemīt arī  īpašības, kas nostiprina matu saknes, padarot matus vieglāk ieveidojamus un kuplākus. Lietots regulāri, Nodé Fluid novērš matu bojājumus.



Strādājot aptiekā, bieži mēdzu noskatīties plauktā un domāju, ka šis šampūns izskatās tik šķidrs kā ūdens un kā ar tādu vispār var izmazgāt matus, jo ir pierasts, ka šampūni parasti ir biezākas konsistences, drīzāk pat kremīgas tekstūras. Līdz šim brīdim nebiju to izmēģinājusi un biju patīkami pārsteigta, jo manas aizdomas neizrādījās patiesas, šampūns puto pat ļoti labi un mati arī pēc mazgāšanas ir viegli ķemmējami, neķeras un, kā jau iepriekš rakstīju, tad ilgāk saglabājas tīri pēc mazgāšanas. 

Tilpums: 200 ml

Kur iegādāties: Mēness aptieka un www.e-menessaptieka.lv, Euroaptieka, Benu aptieka, Apotheka aptiekās un www.apotheka.lv, Internetaptieka


Nellija Majore. Nodrošina Blogger.