Kinetics SPARKLING HOLIDAY 2018


Kinetics ir bijis mans iecienītākais nagu laku zīmols jau vairākus gadus un, protams, saņemt jauno svētku kolekciju vienai no pirmajām bija neizsakāms prieks :) Kolekcijā ir 8 jauni nagu laku toņi - pārdomāti un šī brīža modes tendencēm atbilstoši. Izcili gan svētkiem, gan arī svētku noskaņas radīšanai ikdienā. 


Mirdzoša kolekcija - gliteri un metālisks spīdums, sulīgi un piesātināti toņi, kas tik ļoti piestāv gan ziemai, gan Ziemassvētku un Jaungada svinību laikam. Lielisks papildinājums jebkuram tērpam :) Katrai kolekcijas nagu lakas krāsai, protams, ir savs nosaukums un īss raksturojums, ar ko arī vēlos padalītes šajā rakstā.


# 413 GLITTER FOR BREAKFAST. Sudraba spīdums baltā nagu lakā, kas atgādina sniega balto mirdzumu ziemas saulē. Izsmalcināta un tanī pašā laikā vienkārša un eleganta. 

# 4141 SWEET OR BRUT? Šo toni, manuprāt, nevar nemīlēt. Rozā gliteri - maigums, sievišķība un romantika. 


# 418 MIRROR - LIKE RED. Tumši, piesātināti sārta nagu laka ar izteiktiem spīdumiem spožam mirdzumam. 

# 419 EXTRAVAGANZA. Nāriņas hologrāfiski zaļš. Nagu laka ar smalkiem gliteriem, kas piešķir tai krāsu, sākot no spīdīgi zaļas līdz violetai un mazliet pat zilai nokrāsai.


# 416 WE ROCK HARD. Izteiksmīga un ļoti grezna nagu laka - melns ar sarkaniem gliteriem. Es teiktu, ka drosmīgs un uzkrītošs tonis, bet lieliski piemērots svētku svinībām. 


# 415 SPARKLING. Zelts, zelts un vēlreiz zelts. Absolūta greznība un izsmalcinātība zelta mirdzumā. 

# 417 SHH, I'M FABULOUS. Prizmas efekta tumšais vienradzis. Izteikti valdzinošs un mirdzošs tonis. 


# 420 PARTYHOLIC. Dzidrs ametists ar violetā dzirkstīm. Hologrāfiska nagu laka, ar izteiktu mirguļojošu efektu. Ideāli piemērota ballītēm :) Un ne tikai. 

Kur iegādāties: Kinetics studijā J. Asara ielā 9, Douglas veikalos un Stockmann Rīga
Nellija Majore. Nodrošina Blogger.