Īpaši maigas rūpes ar APIVITA


APIVITA dabīgā kosmētika nāk no Grieķijas un no latīņu valodas šis nosaukums nozīmē "apis" - bite un "vita" dzīve. Visa kosmētika satur augstas kvalitātes bišu produktus, augu ekstraktus un ēteriskās eļļas. 

Intīmās zonas kopšanai ieteicams ir izvēlēties speciāli tam paredzētus mazgāšanas līdzekļus, jo, pirmkārt, šī zona ir jutīgāka nekā pārējā ķermeņa āda, otrkārt, pH līmenis ir atšķirīgs. APIVITA piedāvājumā ir trīs dažāda sastāva intīmās mazgāšanas līdzekļi piemēroti dažādām vajadzībām. 


APIVITA DAILY maiga attīroša želeja ikdienas intīmajai higiēnai satur kumelītes, kas sniedz mīkstinošu un nomeirinošu darbību, un propolisu, kas, savukārt, kā dabīgs antibakteriālais līdzeklis novērš patogēno mikroorganismu vairošanos. Dabīgās mikrofloras un pH līmeņa saglabāšanu nodrošina sastāvā esošā pienskābe, bet svaigumam pievienota ir lavandas ēteriskā eļļa. Piemērots lietošanai jebkurai sievietei. Produktā ir 91% dabīgo sastāvdaļu un tas nesatur ziepes, parabēnus, silikonu, proilēnglikolu un etanolamīnu. 


APIVITA LADY maigi attīrošas putas intīmajai higiēnai būs īpaši piemērotas sievietēm, kuras cieš no vaginālā sausuma un sievietēm menopauzes posmā, kad maksts sausums bieži kļūst par aktuālu problēmu. Sastāvā esošā alveja mitrina un noņem niezi. Dabīgās mikrofloras un pH līmeņa saglabāšanu nodrošina sastāvā esošā pienskābe, savukārt, propoliss novērš patogēno mikroorganismu vairošanos. Produktā ir 92% dabīgo sastāvdaļu un tas nesatur ziepes, parabēnus, silikonu, proilēnglikolu un etanolamīnu. 


APIVITA PLUS maiga attīroša želeja ikdienas intīmajai higiēnai pastiprinātai aizsardzībai ar tējas koka eļļu un propolisu. Pavasarī un vasarā, kad gaisa temperatūra paaugstinās un mēs vairāk mēdzam arī svīst, pieaug arī patogēno miktroorganismu vairošanās risks. It īpaši, ja sporto, tad vasarā šis būs labākā izvēle drošai aizsardzībai. Tējas kokam piemīt spēcīga antibakteriāla iedarbība, ko papildina propoliss, un lipoaminoskābe kopā ar kumelīti novērš karinājumu. Dabīgās mikrofloras un pH līmeņa saglabāšanu nodrošina sastāvā esošā pienskābe. Produktā ir 91% dabīgo sastāvdaļu un tas nesatur konservantus, ziepes, parabēnus, silikonu, proilēnglikolu un etanolamīnu. 

Augsti vērtējams ir tas, ka visos trīs produktos ūdens ir aizstāts ar kumelīšu tinktūru, kas nozīmē, ka produkts it nemaz nesausinās jutīgo ādu, tieši otrādi - mīkstinās un nomierinās. Katram no līdzekļiem piemīt sava raksturīgā smarža atbilstoši sastāvam un visi trīs produkti ir ginekoloģiski pārbaudīti.


Tilpums: 200 ml 

Kur iegādāties: Mēness aptieka, Latvijas aptieka  

Nellija Majore. Nodrošina Blogger.