FILORGA kosmētikas jaunumi


Kosmētikas zīmols FILORGA savu produktu klāstu ir paplašinājis ar diviem jauniem produktiem sievietes skaistumam, kuri būs arī lielisks papildinājums uz jebkuras dāmas spoguļgaldiņa  šovasar :) 


Laikam ritot, skropstu un uzacu augšana un nomaiņa kļūst lēnāka. Skropstas kļūst plānākas un retākas, arī uzacis vairs nav tik kuplas un biezas, kā rezultātā acis zaudē izteiksmīgumu. Agrāk sievietes skropstās smērēja rīcineļļu, lai tās būtu kuplākas, bet mūsdienās ir pieejami daudz modernāki līdzekļi un viens no tādiem ir jaunais FILORGA OPTIM-EYES LASHES & BROWS® augšanu veicinošs un kuplinošs līdzeklis skropstām un uzacīm. 

Šī līdzekļa sastāvā ir Kera-Extend CXkomplekss, kas satur biohanīnu A, peptīdus un biotehnoloģiski audzētas aļģes, stimulē keratīna sintēzi. Rezultātā skropstas un uzacu matiņi kļūst garāki un biezāki. Kera-Maintain CXkomplekssuz GHK biotinilpeptīdu un pantenola bāzes spēcina skropstas un uzacis, matiņu saknes nostiprinot folikulā. Tādejādi skropstas un uzacis kļūst izturīgākas un mazinās to izkrišana. Dzīvinošais NCTF®komplekss uzacis un skropstas padara biezākas.


Savukārt olbaltumvielām piepildītā barojošā matrice ar tām apgādā matiņu stiebrus, palīdzot atjaunot to struktūru un nodrošinot tiem barības vielas. Bezkrāsainā bāze pārklāj skropstas un uzacis, tā ka matiņi acumirklī kļūst apjomīgāki un izteiksmīgāki. Uzklāta zem tušas, bāze arī palielina tās noturību.


No rīta un vakarā uzklāj augšanu veicinošo serumu uz rūpīgi notīrītām skropstām un uzacīm, cik vien iespējams, tuvu matiņu saknēm. Tam ir paredzēta smalkā otiņa. Uzreiz pēc tam uz skropstām un uzacīm no matiņu saknēm līdz galiem klāj kuplinošo aizsarglīdzekli ar otrā galā esošo birstīti, kas nodrošina, ka katra skropta un uzacu matiņš tiek pārklāts. Jau pēc 14 dienu ilgas lietošanas var redzēt pirmos rezultātus. Serums nav lipīgs, ļoti vieglas konsistences, kas tā lietošanu padara patiešām ērtu un patīkamu. 

Tilpums: 6,5 ml x 2


Lai šūnas spētu atjaunoties tām ir nepieciešama enerģija, savukārt, enerģijas ražošanas procesam ir nepieciešams skābeklis. Ikdienā mūsu sejas ādai nākas saskarties ar vairākiem nelabvēlīgi ietekmējošiem faktoriem - vides piesārņojums, it īpaši uzturoties pilsētā, stress, nogurums, kā rezultātā āda var sākt izskatīties bāla un pelēka. Šo faktoru kopums palēnām veicina novecošanās procesus - āda kļūst blāva, pelēcīga, parādās grumbiņas un nelīdzenumi, paplašinātas poras, var parādīties apsārtums un ādas toņa neviendabīgums. FILORGA mikropīlings OXYGEN-PEEL radīts, lai piesātinātu ādas šūnas ar skābekli, kas tām ir tik ļoti nepieciešams. Pīlings atjauno ādas virskārtu, bioloģiski aktīvi skābekļa avoti veic ādas apgādi ar skā bekli un hialuronskābe kopā ar NCTF® kompleksupadara ādu tvirtāku.

Pīlinga sastāvā ir 6 % koncentrācijā apvienotas sešas savstarpēji papildinošas skābes katra savas funkcijas nodrošināšanai: glikolskābe – pret grumbām, fitīnskābe–mirdzuma pastiprināšanai; citronskābe– poru sašaurināšanai, salicilskābe – ideālas ādas tekstūras iegūšanai, mandeļskābe– ādas toņa viendabībai, glikonolaktons – lieliskai panesamībai. Savukārt, bioloģiski aktīvi skābekļa piesātinātāji uzlabot skābekļa izkliedēšanos ādā, palīdzot to aizvadīt līdz šūnu kodoliem. Ādas atjaunošanos palīdz veicināt hialuronskābe ādas mitrināšanai un tvirtumam un dzīvinošais NCTF®komplekss.

Līdzeklis ir piemērots jebkura tipa ādai, arī jutīgai. Noteikti tas būtu jālieto sievietēm, kuras dzīvo pilsētās un līdz ar to ir spiestas uzturēties piesārņotā vidē, kā arī, ja visa diena tiek pavadīta telpās. 

OXYGEN-PEEL katru vakaru uzklāj ar vates plāksnīti uz atttītas sejas un kakla ādas, pēc tam liek serumu un/vai sejas krēmu. Toniks šajā gadījumā nav nepieciešams, jo šis produkts jau sniedz patīkamo svaiguma sajūtu un tonizē ādu. Vienā reizē kopā ar OXYGEN-PEEL nelieto arī nekāda veida skrubi sejai. 

Tilpums: 150 ml

Kur iegādāties: Euroaptieka, Apotheka un Benu aptiekās
Nellija Majore. Nodrošina Blogger.