Izsmalcinātība ik dienas


Ja uz spoguļgaldiņa atrodas laba un kvalitatīva kosmētika, tad tā ir izsmalcinātība ik dienas :) Šoreiz par FILORGA sejas kopšanas līnijas produktiem jaunības saglabāšanai - sejas ādas attīrīšanai, dekoratīvās kosmētikas noņemšanai un krēmu acu zonai.


Nekad nedoties gulēt ar nenotīrītu dekoratīvo kosmētiku ir viens no skaistumkopšanas principu stūrakmeņiem. Tā kā acu zona ir jutīgāka, tad vislabāk acu dekoratīvās kosmētikas noņemšanai ir izvēlēties speciāli tieši šim nolūkam paredzētu līdzekli. FILORGA acu kosmētikas noņemšanas līdzeklis-serums ir pirmais trīskāršas iedarbības losjons, kurā apvienots līdzeklis acu kosmētikas noņemšanai un ādu mitrinošs un atjaunojošs, skropstas spēcinošs serums.


Kosmētikas noņemšana ar šo līdzekli nav tikai kosmētikas noņemšana, jo tiek nodrošināta divkārša iedarbība – attīrošais eļļu komplekss nekavējoši noņem visa veida acu kosmētiku, arī ūdensnoturīgo, savukārt, stimulējošais peptīds ar katru lietošanas reizi mazina noguruma pazīmes un sastāvā esošie proteīni nodrošina ilgstošu spēcinošu iedarbūbu uz skropstām. Piemērots visiem sejas ādas tipiem.

Tilpums: 110 ml


Micelāro ūdeņu piedāvājums šobrīd patiešām ir ļoti plašs, praktiski visi kosmētikas ražotāji tādu ir iekļāvuši savā sortimentā. FILORGA ANTI-AGEING micelārais ūdens manā plauktā ir pirmais micelārais ūdens, kas, papildus pamatfunkcijai, mazina arī ādas novecošanos, jo tas ir bagātināts ar mitrinošām un atjaunojošām sastāvdaļām. Būtībā tas ir šķīdums, kas noņem kosmētiku, arī ūdensnoturīgu, saglabā ādas fizioloģisko līdzsvaru un sniedz komforta sajūtu, jo nesausina ādu, bet, gluži pretēji, mitrina to un sagatavo tālāko sejas kopšanas produktu uzklāšanai. Attiecīgi šis ūdens būs piemērots lietošanai sākot no 25 gadu vecuma, lai attīrītu ādu no netīrumiem un kosmētikas. Var lietot arī acu dekoratīvās kosmētikas noņemšanai. Nesatur smaržvielas un nav nepieciešams noskalot.

Tilpums: 400 ml 


Tieši acu zonā parādās pirmās smalkās krunciņas, jo praktiski visu emociju mīmikas izpausmes to skar un tādēļ acu krēmam ir ļoti liela nozīme. Turklāt jāņem vērā, ka āda ap acīm ir plānāka un arī jutīgāka, tādēļ sejas krēms pavisam noteikti nav piemērots lietošanai acu zonā. 

Tuvojoties trīsdesmit gadu vecumam, ir jāsāk skatīties jau tādu acu krēmu virzienā, kas mazina krunciņu veidošanos. Jau kādu laiku lietoju FILORGA TIME-FILLER koriģējošo acu krēmu un efekts mani pavisam noteikti apmierina. Man patīk, ka šis krēms ir vieglas konsistences, nav trekns un ātri iesūcas. Turklāt sastāvā esošās aktīvās vielas rada manī ticību, ka tas patiešām strādā.


Visi esam dzirdējuši par botulotoksīna injekcijām, kas spēj izlīdzināt ādā radušās grumbas. Šī krēma sastāvā ir botulotoksīnam analoga viela savienojumā ar peptīdu un apvienojumā ar mezoterapijas kompleksu NCTF®, kas mazina mīmikas krunciņas un, avukārt, jaunākās paaudzes apjomu atjaunojošas mikrosfēras izlīdzina ādas reljefu. Sastāvā esošais augu izcelsmes komplekss kopā ar pīlingam analogu aktīvo sastāvdaļu likvidē tumšos lokus, koriģējot to sarkanos un zilos komponentus. Rezultātā grumbas pakāpeniski izlīdzinās, plakstiņu āda kļūst stingrāka un tumšie loki izzūd.

Tilpums: 15 ml

Kur iegādāties: FILORGA kosmētiku var iegādāties Euroaptieka un Apotheka aptiekās
Nellija Majore. Nodrošina Blogger.