Iepazīšanās ar Beauté Pacifique zīmolu


Šonedēļ man bija iespēja būt īpaši rīkotā pasākumā, kurā tika prezentēts Dānijas kosmētikas zīmols Beauté Pacifique. Vakara gaitā bija arī iespēja iepazīt un apskatīt Lāzerplastikas klīniku un tās piedāvātos pakakpojumus.

Šis bija mana pirmā viesošanās reize Lāzerplastikas klīnikā, tādēļ uzzināt par tās piedāvātajām iespējām skaistumkopšanas jomā bija patiešām interesanti. 


Lāzerplastikas klīnika ir pirmā savas nozares pārstāve Latvijā un tā darbojas jau kopš 1999. gada, palīdzot pacientiem atgūt labu veselību un skaistu izskatu ar modernāko lāzertehnoloģiju palīdzību. Klīnikas ārstu profesionāļu komanda ir sasniegusi augstu līmeni plastikas ķirurģijas pakalpojumu sniegšanā gan pieaugušajiem, gan bērniem.

Pati jaunākā klīnikā pieejamā procedūra ir Lutronic INFINI 3 D tehnoloģija, kas ietver augstas intensitātes fokusētu radiofrekvences (RF) risinājumu. Frakcionētā RF enerģija ādā tiek ievadīta, pielietojot smalkas ar zeltu un silikonu pārklātas mikro adatas. Procedūra veicina ādas kolagēno un elastīgo šķiedru sintēzi, veicina ādas šūnu atjaunošanos un tā ir veicama jebkurā gada laikā. Fotoattēlos ar pacientu ādu pirms un pēc šīs procedūras redzamie rezultāti ir patiešām iespaidīgi.


Beauté Pacifique zīmola pārstāve no Dānijas Tilde Sauer pastāstīja ne tikai par produktiem, bet arī par zīmola rašanās pirmsākumiem un zīmola filozofiju. Īsumā: uzņēmumu Beauté Pacifique 1997.gadā dibināja Flemings K. Kristensens, balstoties uz daudzu gadu sadarbību ar vadošajiem dermatologiem un farmaceitiem, tai skaitā, jaunu medicīnas tehnoloģiju un ādas diagnostikas iekārtu radīšanā. 

Beauté Pacifique ir dermokosmētikas zīmols, kas ar saviem produktiem un piedāvāto ādas ultraskaņu diagnostiku piecu gadu laikā Latvijā sevi pierādījis kā atklātākais kosmētikas zīmols. Zīmola produkti ir augstas iedarbības kosmētika, kas ir izstrādāta apvienojot kosmētiku ar farmāciju. Šie nav produkti, kas tikai uzlabo ādas virsmas vizuālo izskatu, bet gan ar to sastāvā esošajām aktīvajām sastāvdaļām patiešām uzlabo ādas bioloģiskās funkcijas zemādas dziļākajos slāņos.



Padziļināto ādas ultra-skaņas diagnostiku bija iespēja arī veikt katrai no mums pasākuma laikā. Procedūra nav ilga un ir pilnīgi nesāpīga. Iegūtais rezultāts ekrānā atspoguļo ādas epidermas stāvokli un kolagēna saturu tās dziļākajos slāņos, kas ļauj spriest par to, cik āda ir elastīga un vai visi rādītāji ir atbilstoši tam, kādiem tiem vajadzētu būt attiecīgajā vecuma kategorijā. 


Esmu viena no meitenēm, kuras trīs mēnešus lietos Beauté Pacifique kosmētikas produktus un pēc tam dosies atkārtoti uz Lāzerplastikas klīniku veik tādas ultra-skaņas diagnostiku, lai konstatētu, kā ir mainījies ādas stāvoklis kosmētikā esošo aktīvo vielu iedarbības rezultātā. 

Šobrīd zīmola Beauté Pacifique kosmētiku ir iespējams iegādāties Lāzerplastikas klīnikā, veikalos Douglas un Stockman un Apotheka aptiekās.

Nellija Majore. Nodrošina Blogger.