Sporto droši ar Ice Power

Maratonu sezona ir sākusies un pavasaris vispār ir laiks, kad arvien vairāk cilvēku pievēršas skriešanai un cita veida fiziskajām aktivitātēm. Pats par sevi saprotams, ka šim visam pa vidu var gadīties gūt arī kādu traumu, sastiepumu vai arī nākties saskarties ar muskuļu pārpūli, tādēļ ir labi, ja pa rokai ir nepieciešamie līdzekļi sāpju, iekaisuma un pietūkuma mazināšanai.

Ice Power līnijas pamatā ir dabiskas vielas, kas iedarbojas ātri un efektīvi ne tikai uz pietūkumu un iekaisumu, bet arī uz sāpju receptoriem, aukstumam aizturot sāpju plūsmu perifērajā nervu sistēmā. Produktu daudzveidība ļauj katram gadījumam izvēlēties vispiemērotāko gan vajadzīgā efeka, gan  arī lietošanas ērtuma ziņā.


Ice Power aukstā izsmidzinātāja sastāvā ir mentols, kas nodrošina atvēsinošo darbību. Ātri palīdz mīksto audu savainojuma gadījumos, locīavu saišu sastiepumu un plīsumu, kā arī nelielu apdegumu gadījumos. Jāizsmidzina 10 - 15 cm attālumā no traumētās vietas ar apļveida kustībām apmēram piecas sekundes bez pārtraukuma. Ievērot, ka līdzekli var lietot tikai tad, ja āda nav bojāta, tātad - sasitumi, sastiepumi bez nobrāzumiem. Ice Power aukstais izsmidzinātājs ir labākā ātrā palīdzība uzreiz pēc traumas, tālāk aukstuma terapiju var turpināt ar auksto gēlu. 

Tilpums: 200 ml


Ice Power austais izsmidzinātājs speciāli sporta traumām satur mentolu aukstuma efekta nodrošināšanai. Iedarbība sākas nekavējoties un turpinās līdz divām stundām. Strauji mazina sāpes atkārtotu sporta savainojumu un sastiepumu gadījumos. Ideāls lietošanai pēc fiziskas slodzes. Dažas reizes jāuzsmidzina uz traumētās vietas no 10 cm attāluma un pēc vajadzības atkārto. 

Tilpums: 125 ml


Ice Power + MSM plus gēla sastāvā ir MSM (metilsulfonilmetāns), eikalipta eļļa un mentols. MSM mazina iekausumu un pietūkumu, sekmē muskuļu un locītavu jutīguma novēršanu un atjaunošanos pēc pārslodzes, bet eikalipts un mentols atvēsina. Gēls jāuzklāj vajadzīgajā vietā plānā kārtā.

Tilpums: 100 ml


Pilnīgi pretējs produkts visiem iepriekš minētājiem ir Ice Power sildošais gēls, kas nevis atvēsina, bet silda. Sastāvā ir kampars un kapsacīns, ko iegūst no čili pipariem. Jārēķinās, ka gēla darbība sākas apmēram stundu pēc tā uzklāšanas. Galvenā gēla funkcija ir veicināt asinscirkulāciju un sildīt, kā rezultātā muskuļi tiek atslābināti un šūnām tiek piegādāts vairāk skābekļa. Lielisks palīglīdzeklis aktīvi trenējoties, lai mazinātu muskuļu pārslodzes radīto traumu risku. 

Tilpums: 75 ml

Kur iegādāties: Internetaptieka, Mēness aptieka, Apotheka, Benu aptieka, Euroaptieka
Nellija Majore. Nodrošina Blogger.