Jaunums! Vichy Minéral89


Pavasaris iesācies ar jaunumu Vichy kosmētikas produktu sortimentā, kas pavisam noteikti palīdzēs sejas ādai atgūties pēc garās rudens un ziemas sezonas un atplaukt pavasarim. 

Ikdienā mēs esam pakļautas vairākiem faktoriem (apkārtējās vides piesārņojums, UV starojums, sauss gaiss telpās, nogurums, ēšanas un miega traucējumi, stress), kas nelabvēlīgi ietekmē ne tikai pašsajūtu, bet arī sejas ādas izskatu.


Serums Minéral89 ir unikāls ar to, ka tas satur 89% Vichy termālo ūdeni un augu izcelsmes hialuronskābi, līdz ar to tas sniedz ādai ilgstošu mitrināšanu visas diennakts garumā. Principā, uzklājot šo serumu uz sejas, tā sajūta arī ir tieši tāda, it kā tas būtu kalnu avota ūdens – fantastiski viegli klājas, iesūcas ādā, var teikt, ka jau tanī pašā mirklī, kad tiek uzklāts, un neatstāj to taukainu vai lipīgu, gluži pretēji, rada patīkamu svaiguma sajūtu.


Vichy termālais ūdens satur ir 15 vērtīgus minerālus (amonijs, hidrogēnkarbonāti, kālijs, ortofosfāti, nātrijs, kalcijs, flors, litijs, sērs, silīcijs, dzelzs, magnijs, mangāns un bors), kas veicina aminoskābju un enerģijas sintēzi, mitrināšanu, šūnu apgādi ar skābekli un atjaunošanās procesus, kā rezultātā āda ir tonizēta, mitrināta un iegūst veselīgu mirdzumu.

Minéral89 sastāvā ir tikai 11 sastāvdaļas, līdz ar to tas ir drošs un labi panesams pat visjutīgākās ādas īpašniecēm. Oftalmoloģiski un dermatoloģiski pārbaudīts. Hipoalerģiska formula, nesatur silikonu, parabēnus, spirtu, smaržvielas un krāsvielas.

Tilpums: 50 ml

Kur iegādāties: Mēness aptieka un www.e-menessaptieka.lv, BENU aptieka, Apotheka, Euroaptieka
Nellija Majore. Nodrošina Blogger.