Atplaukt pavasarim


Laboratorios BABÉ kosmētikas līnija sejai satur produktus, kas piemēroti normālai, sausai, arī ļoti sausai un jutīgai ādai, līdz ar to katra varēs atrast sev piemērotāko. Martā ir īstais laiks palēnām pāriet no barojošiem krēmiem uz vairāk mitrinošiem, kā arī nedrīkst aizmirst par galveno - sejas ādas attīrīšanu.


Ļoti viegls un patīkamas tekstūras sejas krēms, kas vislabāk iederēsies uz spoguļgaldiņa normālas un jaukta sejas ādas tipa īpašniecēm. Iesūcas praktiski uzreiz pēc uzklāšanas, neatstājot uz ādas ne taukainu sajūtu, ne arī padarot to spīdīgu. Sastāvā ir glicerīns, pantenols, avokādo eļļa un jojobas ekstrakts, kas nodrošina mitrināšanu visas diennakts garumā.

Parādoties jau pirmajiem pavasara saules stariem, ieteicams sākt lietot sejas krēms, kā sastāvā jau ir SPF aizsargfaktors, jo tieši mūsu seja ikdienā, pat arī speciāli nesauļojoties, visvairāk tiek pakļauta saules iedarbībai. Laboratorios BABÉ mitrinošs krēms sejai satur saules aizsargfaktoru SPF20 un E vitamīnu, kas darbojas kā antioksidants, tādejādi arī aizsargājot ādu no kaitīgo ārējās vides faktoru ietekmes.

Tilpums: 50 ml


Nevis balzams, nevis spīdums, ne arī higiēniskā lūpu krāsa, bet lūpu krēms - atjaunojošs un barojošs. Tik patīkams lietošanai, jo sastāvā ir rožu eļļa un šī sviests, kas sniedz tūlītēju komfortu, it īpaši, ja lūpas kļuvušas ziemas vējos un salā ļoti sausas.

Tilpums: 15 ml


Un, protams, pirms uz sejas klājam krēmu, attīram ādu gan no rīta, gan vakarā. Laboratorios BABÉ micelārais gels - lai āda būtu veselīga un mirdzoša, pirmais pamatnoteikums ir regulāra tās attīrīšana, it īpaši tas jāņem vērā vasarā, kad gaiss ir sauss un pilns putekļu. Laboratorios BABÉ micelārais gels gan maigi attīra, gan mitrina, gan arī patīkami atsvaidzina sejas ādu! Sastāvā ir glicerīns, betaīns un lakrica. Nesatur ziepes, bez konservantiem, krāsvielām un spirta. Hipoalerģisks. Būs piemērots arī sausai un jutīgai sejas ādai.

Tilpums: 245 ml

Kur iegādāties: Mēness aptieka un www.e-menessaptieka.lv, Euroaptieka, BENU aptieka, Apotheka
Nellija Majore. Nodrošina Blogger.