Dušā kopā ar BIODERMA


BIODERMA Atoderm līnijas ķermeņa mazgāšanas līdzekļu daudzveidība ļauj katram izvēlēties savam ādas tipam piemērotāko. Šīs līnijas produkti palīdz ādai atgūt tās optimālo mitruma līmeni un āda pēc dušas nepaliek sausa. Esmu izmēģinājusi šos trīs produktus un mans secinājums ir, ka gada laikā, atkarībā no sezonas, man ir nepieciešami visi trīs :) 


BIODERMA Atoderm Huile de douche īpaši barojoša dušas eļļa ir mana pirmā dušas eļļa manā mūžā, jo iepriekš nebiju iedomājusies, ka vajadzētu izmēģināt, kā tas ir - mazgāties ar eļļu? Nopietni? Bet, jā, ir labi, it sevišķi tādā aukstumā, kāds ir Latvijā janvāra un februāra mēnešos. Patīkami, ka pēc dušas nav savilktas ādas sajūta un pēc mazgāšanās ar to tiešām var sajust, ka āda tiek mitrināta pēc tam visas diennakts garumā. Šo efektu, protams, nodrošina izmeklētais sastāvs, kurā ir 33% lipīdus papildinošu un mitrinošu vielu, kas intensīvi baro ādu, bioloģiski nostiprina ādas barjeru un veicina mitruma saglabāšanos ādā.

Dušā eļļa veido maigas krēmveida tekstūras baltas putas, ko ir viegli noskalot un, lai arī eļļa, tomēr nekāda taukaina kārta uz ādas pēc tās nepaliek. Ļoti viegla un patīkama smarža. Āda pēc mazgāšanas kļūst zīdaini maiga, pat neuzklājot vēl uz tās ķermeņa krēmu - ideāli :) 

Piemērota lietošanai kā pieaugušajiem, tā arī bērniem un zīdaiņiem, jo nekairina acis, ir hipoalreģiska, bez parabēniem, konservantiem, ziepēm, sulfātiem un krāsvielām. 

Īpaši ieteiktu šo produktu cilvēkiem, kuriem ir sausa, ļoti sausa un jutīga āda, arī tiem, kuri cieš no kairinājuma, jo sastāvā ir SKIN BARRIER THERAPY® patentētais komplekss, kas pasargā no baktēriju ietekmes, bet patentētais D.A.F. komplekss paaugstina ādas tolerances slieksni.

Tilpums: 200 ml 


BIODERMA Atoderm Creme de douche ir īpaši barojošs dušas krēms, kas lieliski būs piemērots normālai, sausai un jutīgai ādai. Vieglāks kā dušās eļļa, taču tā krēmīgā tekstūra liek ādai justies patiešām īpaši lutinātai. Mana izvēle tā būs rudeņos un agros pavasaros. Dušas krēma sastāvā ir SKIN PROTECT Complex, kas pirmkārt, paaugstina ādas mitruma līmeni, stimulējot hialuronskābes veidošanos, un otrkārt, pateicoties lipīdus papildinošajai darbībai, aizsargā ādu.

Savukārt dabiskais patentētais D.A.F. komplekss paaugstina ādas tolerances slieksni. Attīrošās aktīvās vielas ierobži mikroorganismu vairošanos, kas pastiprina ādas sausumu. Lietojot regulāri, dušas krēms palīdz atjaunos ādas hidrolipīdu slāni.

Viegla smarža un ļoti krēmīga tekstūra. Paredzēts lietošanai gan pieaugušajiem, gan bērniem un zīdaiņiem. Hipoalrģisks, bez parabēniem, ziepēm un mākslīgām krāsvielām.

Tilpums: 500 ml


BIODERMA Atoderm Gel douche īpaši maiga un atsvaidzinoša dušas želeja normālai vai sausai, jutīgai ādai un es izvēlētos to noteikti lietot siltajā gada laikā - vēlā pavasarī un vasarā. Tā maigi attīra ādu, repektējot dabīgo ādas mikrofloru. Arī satur SKIN PROTECT Complex, kas pirmkārt, paaugstina ādas mitruma līmeni, stimulējot hialuronskābes veidošanos, un otrkārt, pateicoties lipīdus papildinošajai darbībai, aizsargā ādu.

Viegla smarža un gēlveida tekstūra. Hipoalerģiska, bez parabēniem, ziepēm un mākslīgām krāsvielām. Paredzēta lietošanai pieaugušajiem, bērniem un zīdaiņiem.

Tilpums: 500 ml

Kur iegādāties: Mēness aptieka un www.e-menessaptieka.lv, Euroaptieka, BENU aptieka, Apotheka
    Nellija Majore. Nodrošina Blogger.