Dabīga sastāva produkti veseliem zobiem


APIVITA dabīgā kosmētika, tai skaitā arī mutes kopšanas produkti, nāk no Grieķijas un no latīņu valodas šis nosaukums nozīmē "apis" - bite un "vita" dzīve. Praktiski visa kosmētika satur augstas kvalitātes bišu produktus, augu ekstraktus un ēteriskās eļļas. 

Mutes dobuma kopšanas līdzekļu pieaugušajiem klāstā ir trīs veidu zobu pastas un mutes skalojamais līdzeklis ar dabīgu sastāvu. Visi tie satur ārstniecības augu ekstraktus, ko patiešām var just gan pēc smaržas, gan arī pēc garšas. 


APIVITA WHITE zobu pasta dabīgi baltina zobus, bet nebojā emalju. Iedarbojas aizsargājoši uz smaganām un veicina arī kariea profilaksi. Sastāvā ir 98% dabīgas sastāvdaļas - mastika no mastikas koka, propoliss, alveja, zaļā tēja, kliņģerīte, citrona ēteriskā eļļa un pārtikas soda. Propolisam un kliņģerītei piemīt dabīga pretiekaisuma darbība, zaļā tēja darbojas kā antioksidants, savukārt alvejai piemīt dziedinošs spēks. Papildus ārstniecības augiem zobu pastas sastāvā ir arī kalcija glicerofosfāts, kas stiprina zobu emlaju, un ksilīts, kas samazina skābes veidojošo baktēriju daudzumu pēc ēšanas.

Tilpums: 75 ml


APIVITA BIO-ECO zobu pastas jau pats nosaukums pasaka priekšā, ka tā ir dabiska un piemērota visiem eko produktu cienītājiem, jo satur 100% dabīgas vielas. Sastāvā propoliss, fenhelis, alveja, kliņģerīte, tējas koka un eikalipta ēteriskās eļļas. Propolisam un kliņģerītei piemīt dabīga pretiekaisuma, bet tējas koka eļļai antibakteriāla darbība, savukārt alvejai piemīt dziedinošs spēks un eikalipa eļļa piešķir elpai svaigumu. Papildus ārstniecības augiem zobu pastas sastāvā ir arī kalcija glicerofosfāts, kas stiprina zobu emlaju, un ksilīts, kas samazina skābes veidojošo baktēriju daudzumu pēc ēšanas, un fluorīdu 1450 ppm.

Tilpums: 75 ml


APIVITA TOTAL zobu pasta aizsargā no zobakmens un kariesa un tai ir 100% dabīgs sastāvs, kurā ietilpst tādi ārstniecības augi kā krūzmētra, propoliss, alveja, kliņģerīte, tējas koka un eikalipta ēteriskās eļļas. Propolisam un kliņģerītei piemīt dabīga pretiekaisuma, bet tējas koka eļļai antibakteriāla darbība, savukārt alvejai piemīt dziedinošs spēks.Papildus ārstniecības augiem zobu pastas sastāvā ir arī kalcija glicerofosfāts, kas stiprina zobu emlaju, un ksilīts, kas samazina skābes veidojošo baktēriju daudzumu pēc ēšanas, un fluorīdu 1450 ppm.

Tilpums: 75 ml


APIVITA TOTAL mutes skalojamais līdzeklis ar propolisu un piparmētru satur 97% dabīgu sastāvdaļu, kas aizsargā no zobakmens, kariesa un gingivīta. Sastāvā ir alveja, propoliss, salvija, mirru koks, rūgtais apelsīns, krūzmētras un citrona ēteriskās eļļas. Propolisam piemīt dabīga pretiekaisuma, salvijai savelkoša un  darbība, savukārt alvejai piemīt dziedinošs spēks, bet citrona ēteriskā eļļa rūpējas par patīkamu garšu. Smaržo arī pēc citrona un piparmētras :)

Tilpums: 250 ml


Visas trīs zobu pastas nesatur konservantus, propilēnglikolu, krāsvielas, parabēnus, SLS, nātrija lauril- un laurelsulfātus. Mutes skalojamais līdzeklis nesatur spirtu, propilēnglikolu, krāsvielas, parabēnus, saldinātājus un nātrija laurelsulfātu.

Kur iegādāties: Mēness aptieka, Latvijas aptieka 
Nellija Majore. Nodrošina Blogger.