Jaunums! Laboratorios BABÉ micelārā eļļa


Divejādas iedarbības micelārā eļļa no Laboratorios BABÉ nodrošina gan attīrīšu, gan arī barojošu funkciju. Lieliski notīra dekoratīvo kosmētiku, tai skaitā arī ūdens noturīgo, no acu, sejas un lūpu ādas. Pateicoties sastāvā esošajām glicerīnam un D-pantenolam, kā arī kokvilnas sēklu un kumelīšu eļļām, kas mitrina un mīkstina, lietojot regulāri, tiek uzlabota arī ādas elastība. 

Tāpat kā micelārie ūdeņi arī šī micelārā eļļa nav jānoskalo. Pirms lietošanas tā gan ir jāsakrata, lai notiktu abu fāzu sajaukšanās, un tad ar vates plāksnīti to klāj uz sejas un kakla ādas. Vislabāk lietot vakaros. 

Šis produkts īpaši piemērots būs sausas un ļoti sausas sejas ādas gadījumā, savukārt tās, kurām ir jaukts vai taukains ādas tips, to var lietot tikai acu un lūpu kosmētikas noņemšanai, jo iespējams, sejai tā var likties nedaudz pa eļļainu. Man, kā normāla sejas ādas tipa īpašniecei, micelārā eļļa šķiet ideāli piemērota tieši gada aukstākajai sezonai - rudenim un ziemai, kad arī sejas krēmus gribas vairāk barojošus. 


Februārī Internetaptiekā, izmantojot atlaižu kodu JAUNUMSBABE, iegādājies šo lielisko produktu par īpašu iepazīšanās cenu ar 20% atlaidi - http://ej.uz/BABE_jaunums :) 

Tilpums: 250 ml 

Kur iegādāties: Internetaptieka 
Nellija Majore. Nodrošina Blogger.