Sausas ķermeņa ādas komfortam


Āda ir lielākais cilvēka orgāns un tai ir būtiska nozīme vairāku dzīvībai svarīgu funkciju nodrošināšanā, tādēļ ir jāseko līdzi tās labsajūtai un viens no veidiem, kā to darīt, ir regulāri sniegt nepieciešamo, lai ādā tiktu saglabāts tās optimālais mitruma līmenis. Ja āda ir sausa vai pat ļoti sausa, tad nepieciešams izvēlēties ķermeņa krēmus, kas ir barojošāki. 

SVR XERIAL līnijas produkti izstrādāti speciāli sausai un raupjai ādai. Šoreiz par vienu no šīs līnijas produktiem - ķermeņa krēmu XERIAL 10 LAIT CORPS 10% UREA, kas nodrošina mitrināšanu 24 stundu garumā un samazina arī ādas plēkšņošanos.


Sastāvā ir Šī sviests, alantonīns un tīras urīnvielas tehnoloģijas patents, ko veido UREA, proteāzes, serīns, histidīns un glicerols, kas sniedz pastiprinātu keratolītisku iedarbību. Vēlamā rezultāta panākšanai krēms jālieto katru dienu pēc dušas vai vannas. 

Krēma konsistence ir samērā bieza, bet tik un tā uz ādas tas klājas viegli un arī salīdzinoši ātri iesūcas, neatstājot to taukainu. To var lietot visai ķermeņa ādai, kā arī, atsevišķām daļām, piemēram, ja ir raupja āda uz ceļgaliem un elkoņiem, kas nereti mēdz būt arī tad, ja visa pārējā āda nav tik sausa. 

Tilpums: 400 ml 

Kur iegādāties: Euroaptieka 
Nellija Majore. Nodrošina Blogger.