Attīrīta sejas āda ar SVR PHYSIOPURE


Skaistas sejas ādas viens no priekšnosacījumiem ir regulāra tās attīrīšana gan no kosmētikas, gan arī no visiem dienas laikā uz tās nonākušajiem putekļiem. Ikdienā lietoju vairākus sejas ādas attīrošos līdzekļus - gan miclāros ūdeņus, gan sejas mazgāšanas putas, gelus un želejas. Šoreiz par diviem SVR produktiem tīrākai, skaistākai un mirdzošākai sejas ādai :) 

SVR PHYSIOPURE līnija satur divus produktus, kas abi paredzēti ādas attīrīšanai un kosmētikas noņemšanai un būs piemēroti arī jutīgai ādai. Sastāvā ir oksidējošs magnijs, kas tonizē un piesātina ādu ar skābekli un nodrošina antioksidējošu un aizsargājošu iedarbību. Maigi attīrošas sastāvdaļas īpaši saudzīgi attīra ādu, tādēļ produkti ir piemēroti lietošanai arī jutīgai ādai. Līdzekļi nesatur parabēnus, alkoholu, ziepes un ir dermatoloģiski un oftalmalaoģiski pārbaudīti.


SVR PHYSIOPURE EAU MICELLAIRE micelārais ūdens ir lielisks līdzeklis kosmētikas, arī ūdens noturīgas, noņemšanai no acīm, sejas un lūpām. Tilpums, kas pietiks ilgākam laikam, un iepakojumā ar pumpi, kas to padara ļoti ērtu arī ikdienas lietošanā.

Tilpums: 400 ml 


SVR PHYSIOPURE GELEEMOUSSANTE gels sejas ādas mazgāšanai nesatur ziepes, līdz ar to nesausina ādu. Pats gels ir praktiski caurspīdīgs un, klājot uz sejas, veido baltas putas. Tam ir gan svaigs aromāts, gan arī pēc tā lietošanas ir patīkama atsvaidzinoša sajūta. Lietoju, mazgājot seju, gan no rītiem, gan arī vakaros pēc dekoratīvās kosmētikas noņemšanas ar micelāro ūdeni. 

Tilpums: 200 ml 

Kur iegādāties: Euroaptieka

Nellija Majore. Nodrošina Blogger.