Žilbinoši baltam smaidam


Skaists smaids ikvienam cilvēkam palīdz justies pārliecinātākam par sevi un iepazīstoties, tas ir viena no pirmajām lietām, ko mēs ievērojam otrā. Taču mutes veselībai ir liela nozīme ne tikai izskatā, bet arī tā spēlē svarīgo lomu visa organisma kopējā veselības stāvoklī, jo daudzas slimības ir saistītas ar orālo veselību, ieskaitot sirds un asinsvadu sistēmas saslimšanas, cukura diabētu un osteoporozi. Tāpēc mutes higiēna ir ļoti būtiska ikdienas sastāvdaļa ikviena, maza un liela, cilvēka dzīvē. 

Ļoti daudzi no mūsu paradumiem ietekmē mutes dobuma veselību un zobu izskatu. Smēķēšana ir viens no kaitīgākajiem faktoriem, kas pasliktina gan zobu izskatu – tie kļūst dzelteni, gan arī rada lielāku smaganu saslimšanu risku un var būt arī par galveno cēloni mutes vēža attīstībā. 

Lai arī zobu emalja ir cietākā daļa cilvēka ķermenī un līdz ar to spēj izturēt patiešām daudz, tomēr ikdienā, izvēloties pārtikas produktus, ko iekļaut uzturā, vēlams padomāt arī par to, lai tie būtu zobiem draudzīgi. Pēc iespējas jāmēģina izslēgt produktus ar augstu cukura saturu, jo baktērijas, kuras atrodas mutes dobumā, šķeļot cukuru, izdala skābes, kas bojā zobu emalju un šis process ar laiku veicina zobu bojāšanos un caurumu rašanos. No dzērieniem, vislabāk izvēlēties dzert tīru ūdeni, jo principā jebkuršs saldināts dzēriens vai augļu sula, bet īpaši gāzētie dzērieni, izteikti paaugstina skābes līmeni mutes dobumā. Savukārt, sarkanvīns, kafija un melnā tēja padara zobus ne tik baltus. 


Zobu pastas GUM® Original White sastāvā esošās silīcija mikrodaļiņas efektīvi notīra zobu virsmas pigmentus un, pateicoties unikālajai vielai StainClear agent, tiek likvidēti arī traipi, kas radušies uz zobu emalju. Zobu pasta ļoti labi puto, patiešām ļoti labi, un līdz ar to aktīvās vielas maksimāli saskaras ar visu zobu virsmu, radot arī aizsargkārtu, kas nodrošina zobu aizsardzību pret pigmentu piesaistīšanos un, atstarojot gaismu, rada baltāku zobu efektu. Šī zobu pasta palīdz atgūt zobu dabīgo baltumu un arī uzlabo smaganu stāvokli, jo satur B5 vitamīnu un alantonīnu. Sastāvā esošais fluorīds (1490 ppm) un izomalts, kas dubulto fluorīda iedarbību, nostiprina un aizsargā zobu emalju. Atšķirībā no daudzām balinošām zobu pastām, šī ir baltinoša, tāpēc to var droši lietot, nekaitējo zobiem, jo tā nesatur balinošas un agresīvi abrazīvas vielas. Zobu pasta tiešām ir ļoti maiga gan pēc konsistences, gan arī pēc garšas. 


GUM® Original White zobu suka atšķiras ar to, ka tās sariņi ir pārklāti ar elastomēra šķiedru, kas arī palīdz atjaunot zobu dabīgo baltumu, daudz efektīvāk noņemot pigmentu no zobu virsmas. Tanī pašā laikā tā ir saudzīga gan pret zobu emalju, gan pret smaganām. Zobu suku ir jāmaina katrus trīs līdz četrus mēnešus. 


Mutes skalojamā līdzekļa regulāra lietošana var palīdzēt izvairīties no dažādām smaganu problēmām. GUM® Original White mutes skalojamā līdzekļa sastāvā arī ir unikālā viela StainClear agent, kas notīra plankumus no zobu virsmām un arī starpzobu spraugām un emaljas mikroplaisām, veidojot arī aizsargkārtiņu, kas novērš turpmāku traipu pielipšanu un uzkrāšanos. Satur pro-vitamīnu B5, E vitamīnu un alantonīnu, kas atjauno smaganas. Sastāvā esošais fluorīds (226 pmm) un izomalts stiprina un aizsargā zobu emalju. Nesatur balinošas un abrazīvas vielas, sastāvā nav alkohols. 


Zobi būs tīrāki, līdz ar to arī baltāki un veselāki, ja divas reizes dienā papildus zobu tīrīšanai un mutes dobuma skalošanai, tiks arī lietots zobu diegs, lai atbrīvotu no aplikuma zobu spraugas, kurām ar zobu birsti nav iespējams piekļūt. GUM® Original White zobu diegs, tāpat kā pārējie šīs līnijas produkti, satur mikronizētu silīciju un fluorīdu. 


Vislabāko rezultātu var panākt, lietojot visus šos produktus kopā, jo tie viens otru papildina un līdz ar to baltinošais efekts tiek panākts ātrāk un tas būs arī noturīgāks.

Tilpums: zobu pasta 75 ml, mutes skalojamais līdzeklis 300 ml

Kur iegādāties: Mēness aptieka, e-menessaptieka.lv, Euroaptieka, Apotheka, Benu aptieka, Saules aptieka, Dzirciema aptieka un zobārstniecības klīnikas 
Nellija Majore. Nodrošina Blogger.