Labdarības akcija "Zvaigzne Austrumos"


Labdarības akcijas "Zvaigzne Austrumos" mērķis ir no 1. novembra līdz 4. decembrim sagatavot un nogādāt 6000 dāvaniņas karadarbībā cietušajiem bērniem pasaules karstajos punktos. Ikviens var piedalīties, bērniem sagatavotās lietas ieliekot kartona kurpju kastē un nogādājot to, kādā no nodošanas punktiem.


Kaste jāiesaiņo tā, lai tā būtu atverama pārbaudei, respektīvi, kasti un vāku ar dāvanu papīru aplīmēt vajag katru atsevišķi. Uz kastes jānorāda, kam dāvana paredzēta - zēnam vai meitenei, un kādai vecuma grupai - 2 līdz 4, 5 līdz 9 vai 10 līdz 14 gadi. Par katru nodoto kasti ir jāziedo ceļa nauda 5 EUR apmērā "Baltic Global Initiative" biedrībai. Kastē var ielikt informāciju par sevi - vārds, uzvārds un e-pasta adrese, un tad būs iespēja janvārī saņemt foto par projekta gaitu no akcijas organizatoriem.


Šogad kopā ar atbalstītājiem Laboratorios BABÉ, BIODERMA, GUM un VITIRON esmu sarūpējusi 20 kurpju kastes. Bērni saņems bērnu ķermeņa kopšanas produktus no Laboratorios BABÉ un BIODERMA, zobu pastas un zobu birstītes no GUM un krāsojamās grāmatiņas un krāsaino zīmuļu komplektus ar VITIRON bērnu vitamīnu atraktīvajiem zīmējumiem, kā arī, plāksterus, zīmēšanas albumus, krītiņus un mīkstās rotaļlietas. 


Laboratorios BABÉ dušas gels ir ideāli piemērots mazgāšanas līdzeklis gan bērniem, gan zīdaiņiem. Sastāvā ārstnieciskā kumelīte, mimoza un alveja. Nekairina acis, mīkstinošs un nomierinošs.


Priecīgākam vannošanās brīdim kopā ar dušas gelu kurpju kastēs tiek ieliktas arī koši dzeltenās pīlītes :) 


Laboratorios BABÉ Pedriatic ķermeņa pieniņš piemērots lietošanai bērniem un zīdaiņiem. Sastāvā palmu sviests, ārstnieciskā kumelīte, mimoza un alveja. Mitrina, nomierina un mīkstina ādu, palīdzot saglabāt un nostiprināt ādas dabīgās aizsargspējas. 

Laboratorios BABÉ Pedriatic aizsargkrēms, kas pasargā bērna ādu no iekaisuma un autiņu izsitumiem, nomierinot apsārtušu ādu. Satur cinka oksīdu, pantenolu, šī sviestu un ārstnieciskāo kumelīti, kas nodrošina dziedējošu, mīkstinošu un atjaunojošu iedarbību.


BIODERMA Atoderm Preventive barojošs un ādu nostiprinošs krēms atjauno ādas barjerfunkciju. Īpaši piemērots zīdaiņiem un bērniem gan lietošanai uz sejas, gan uz ķermeņa ādas. Krēmam ir viegla hipoalerģiska smarža un arī īpaši viegla tekstūra. Hipoalerģisks, bez parabēniem un bez smaržvielām.


BIODERMA Atoderm Levres atjaunojošs un barojošs lūpu balzams nodrošina aizsardzību un atjauno ādas komfortu. Sastāvā šī sviests un avokado eļļa.

BIODERMA Atoderm Intensive Pain īpaši nomierinošas ziepes nodrošina maigu ādas attīrīšanu, atjaunojot tās komfortu un aizsardzību. Piemērotas lietošanai pieaugušiem, bērniem un zīdaiņiem sejai un ķermenim. Hipoalerģiskas, bez parabēniem, smaržvielām un konservantiem.



GUM mutes kopšanas produktu līniju kariesa profilaksei mazākiem un lielākiem bērniem ir atzinīgi novērtējuši gan paši bērni un viņu vecāki, gan arī zobārstniecības speciālisti.


GUM zobu pasta KIDS 2 - 6 gadu veciem bērniem ar 600 ppm fluorīdu un JUNIOR 7+ veciem bērniem ar 1450 ppm fluorīdu un izomaltu, kas pastiprina fluorīda iedarbību un nodrošina augstu remineralizāciju ar drošu fluorīdu devu. Nesatur parabēnus un citur alergēnus. Košās priecīgās krāsās ergonomiskās GUM zobu birstītes izstrādātas atbilstoši dažādiem bērnu vecumiem.


Tā kā uztura bagātinātājus nav tik vienkārši nosūtīt ārpus valsts robežām, tad ar VITIRON logo kastēs tika ieliktas jautrās krāsojamās grāmatiņas un krāsaino zīmuļu komplekti.


Lai arī grāmatiņas ir latviešu valodā, tomēr zīmējumi krāsošanai būs saprotami arī bez valodas zināšanām.


Noteikti noderīga lieta būs DermaPlast plāksteru komplekti no HARTMANN kā mazākiem, tā lielākiem bērniem, ja būs gadījies nokrist un dabūt kādu nobrāzumu.

NB! Kurpju kastēs nedrīkst ievietot šampūnus, dušas želejas un citas šķidrumu saturošas lietas plastmasas iepakojumos! Mans risinājums - šīs lietas ievietot metāla kārbās, kas nodrošinās to neizlīšanu kurpju kastē pārvadāšanas laikā. 

Visu nepieciešamo informāciju par šo akciju un dāvanu nodošanas punktu adreses var atrast mājas lapā: http://www.zvaigzneaustrumos.lv



Nellija Majore. Nodrošina Blogger.