VitirON Active gan enerģijai, gan imunitātei


Skaidrs, ka šis vitamīnu un minerālvielu komplekss jau ir iemantojis lielu popularitāti cilvēku vidū, tai skaitā, tas ir arī  iecienīts produkts speciālistu lokā un es pati to lietoju katru rudens un ziemas sezonu.

Tas tā ir galvenokārt pateicoties unikālajai Suscaps tehnoloģijai, kas nodrošina iespējami labāko sastāvā esošo vitamīnu, minerālvielu un aminoskābes uzsūkšanos organismā. Viena kapsula satur no rekomendējamās dienas devas 100% no uzturvielu atsauces vērtības.

VitirON Active Suscaps ir ideāli piemērots jebkuram cilvēkam ar aktīvu dzīvesveidu, jo sastāvā esošie vitamīni C, B6 un B12, dzelzs un varš palīdz nodrošināt ikdienai nepieciešamo enerģijas ieguves vielmaiņu un mazina nespēku un nogurumu. Papildus, kādēļ rekomendēju rudens un ziemas sezonā tieši izvēlēties šo vitamīnu kompleksu, tie satur arī cinku, kas veicina normālu imūnās sistēmas darbību. Rudenī un ziemā ik vienam nepieciešams parūpēties par organisma aizsargspēju stiprināšanu, kad mūs apdraud tik daudz dažādu vīrusu un jāspēj tiem turēties pretī, lai nesaslimtu.

Ērts lietošanā, jo dienā jāuzņem tikai viena kapsula galvenās ēdienreizes laikā vai uzreiz pēc tās, uzdzerot glāzi ūdens. Iepakojumā ir 30 kapsulas, kas pietiek vienam mēnesim. Ieteicamais kursa ilgums optimāla rezultāta sasniegšanai ir trīs mēneši. Ražots Šveicē. 

UZTURA BAGĀTINĀTĀJS. UZTURA BAGĀTINĀTĀJS NEAIZVIETO PILNVĒRTĪGU UN SABALANSĒTU UZTURU!
Nellija Majore. Nodrošina Blogger.