Rūpes par jutīgu sejas ādu


SVR SENSIFINE sejas kopšanas līnija izstrādāta jutīgai un alerģiskai ādai. Visu šo produktu sastāvā ir 2% niacinamīds, kam piemīt nomierinoša, pretiekaisuma un ādas barjeru atjaunojoša darbība, un 10% kokvilnas eļļa, kas atjauno, līdzsvaro un mitrina ādu. Šajā rakstā apskatīšu trīs šīs līnijas produktus - līdzekli acu dekoratīvās kosmētikas noņemšanai, micelāro ūdeni un sejas krēmu. Visi produkti ir hipoalerģiski, nesatur smaržvielas, parabēnus, silikona un minerāleļļas un ir dermatoloģiski pārbaudīti. Protams, ļoti patīkama ir visas šīs līnijas iepkojumā dominējošā sarkanrozā sievišķīgā krāsa. 


Būtībā visiem cilvēkiem āda ap acīm ir īpaši jutīga neatkarīgi no sejas ādas tipa, tādēļ acu dekoratīvās kosmētikas noņemšanai es vienmēr izvēlos līdzekļus, kas ir paredzēti īpaši jutīgai ādai. SENSIFINE DEMAQUILLANT YEUX maigi, nekairinot acis, noņem visu veidu dekoratīvo kosmētiku, tai skaitā arī ūdensnoturīgo. Līdzeklim ir želejas konsitence, ko viegli ir uzklāt uz vates plāksnītes, asarām atbilstošs pH un tas ir piemērots lietošanai arī tām, kuras nēsā kontaktlēcas. 

Tilpums: 125 ml


SVR SENSIFINE AR EU MICELLAIRE micelārais ūdens attīra un noņem dekoratīvo kosmētiku, tai skaitā arī ūdensnoturīgu, no sejas, lūpām un acīm. Tas ir bagātināts ar mitrinošiem aģentiem un nicīnamīdu, kam piemīt nomierinoša un ādas barjeru atjaunojoša iedarbība, tādejādi arī tiek mazināts ādas apsārtums un jutīgums rozācijas skartai ādai. Lietošanai ļoti ērts iepakojums un tilpums.

Tilpums: 400 ml 


Uz attīrītas sejas un kakla ādas klāj SVR SENSIFINE CREME sejas krēmu, kas piemērots jutīgai normālai un sausai ādai. Tā kā krēmam ir viegla želejkrēma konsistence, es teiktu, ka to var lietot arī, ja ir jaukta tipa/kombinēta āda. Mitrina un nomierina, mazina ādas reaktivitāti uz apkārtējās vides faktoru iedarbību.  Paredzēts lietošanai no rīta un/vai vakarā.

Tilpums: 40 ml

Kur iegādāties: Euroaptieka
Nellija Majore. Nodrošina Blogger.