Lūpu balzams gan apjomam, gan mirdzumam


FILORGA NUTRI - FILLER LIPS® ir lūpu balzams, kam ir trīškārša iedarbība. Tas mitrina, piešķir apjomu un vienlaicīgi pilda arī lūpu spīduma funkciju, piešķirot skaistu dabisku mirdzumu. Tā kā ar dekoratīvās kosmētikas lietošanu ikdienā pārāk neaizraujos, tad man šis ir ideāls produkts, jo vienlaicīgi pilda gan kopjošu funkciju, gan arī uzlabo lūpu ādas izskatu. 

Lūpu balzams satur barojošu eļļu un šī sviestu, kas ne tikai baro un mīkstina lūpu ādu, bet arī dziedē un aizsargā sasprēgājušas lūpas. Pateicoties peptīda kolagēnam, lūpu āda tiek izlīdzināta, tādejādi arī lūpas atgūst savu dabisko apjomu un kontūras. 

Balzama sastāvā iekļauts arī aktīvais NCTF® komplekss, kas kopā ar ādas mirdzumu atjaunošu vielu nekavējpši atsvaidzina lūpu dabisko toni. Piemērots lietošanai ikdienā, lai mitrinātu, barotu, dziedētu un aizsargātu lūpas, gan arī svētku reizēs, lai piešķirtu tām īpašu apjomu un mirdzumu. 


Lietojot katru dienu, lūpas kļūst gludākas un arī tvirtākas. Atšķirībā no daudziem citiem lūpu spīdumiem, ko nācies lietot, šis patiešām nav lipīgs un arī viegli klājas, ko uzklāšanai tam ir speciāli paredzēts silikona aplikators, ko pagriež ar flakona pamatni un nogaida dažas sekundes līdz uz tā parādās balzams. Lieto atkārtoti pēc vajdzības. 

Kur iegādāties: Euroaptieka 
Nellija Majore. Nodrošina Blogger.