Apstādini laiku ar atbilstoša krēma izvēli


Katram vecumam ir jālieto atbilstošs sejas krēms un, ja jaunākos gados pietiek vien ar sejas ādas mitrināšanu, tad gadiem ejot uz priekšu, jādomā arī par elastības saglabāšanu un krunciņu mazināšanu. Tieši tādēļ franču kosmētikas ražotāja FILORGA produktu klāstā ir krēmi dažāda vecuma vajadzībām un divi no tiem ir HYDRA-FILLER un TIME-FILLER. 


FILORGA HYDRA-FILLER atjaunojošs un mitrinošs sejas krēms ir vairāk piemērots jaunākām sievietēm, tā sastāva pamatā ir  HA² komplekss - divas hialuronskābes (augstas molekulmasas un mikrofragmentēta), kuru kombinācija padziļināti mitrina un atjauno ādu, kā rezultātā tiek nodrošināts mikrofillera efekts un uzlabota ādas elastitāte, kas attiecīgi samazina krunciņu veidošanās risku. 

Šis krēms tāpar kā HYDRA-HYAL serums, par ko rakstīju iepriekš, satur NCTF® kompleksu, kas tātad stimulē kolagēna veidošanās procesus, savukārt kolagēns ir tieši atbildīgs par ādas elastību un noturību pret novecošanās procesiem. Lietojot šo sejas krēmu, tiek nostiprināts ādas lipīdu slānis un tādejādi tiek mazināts arī ādas transepidermālā ūdens zudums. Regulāras krēma lietošanas rezultātā āda tiek intensīvi mitrināta, izlīdzinās smalkās krunciņas un arī grumbiņas, kas radušās ādas atūdeņošanās dēļ. 

FILORGA HYDRA-FILLER sejas krēmu lieto gan no rīta, gan vakarā uz iepriekš attīrītas sejas, kakla un dekoltē zonas ādas. Pirms krēma uzklāšanas var arī vēl lietot HYDRA-HYAL serumu insensīvākai sejas ādas kopšans procedūras nodrošināšanai.


FILORGA TIME-FILLER pretgrumbu sejas krēms, savukārt, piemērots no brīža, kad tiek pamanīta pirmo grumbiņu parādīšanās. Krēms efektīvi cīnās pret dažādu cēloņu izraisītām krunciņām un grumbām. 

Viens no galvenajiem faktoriem, kas grauj mūsu organismu, tai skaitā arī sejas ādas izskatu, ir stress. Krēmā ir iamzntota viela, kas ir analogs botulotoksīnam un imitē čūskas indes proteīna muskuļu kontrakcijas izraisošo iedarbību. Rezultātā āda atslābst un seja kļūst vizuāli jaunāka. 

Laika gaitā āda sāk zaudēt kolagēnu un tādēļ arī kļūst ļenganāka un nav vairs tik tvirta. Matrikīns kombinācijā ar NCTF® kompleksu un polirevitalizējošu mezoterapijas kompleksu stimulē galveno ādas balstaudu komponentu sintēzi, bet aktīvā viela, kas iedarbojas līdzīgi pīlīgam, izlīdzina ādas virsmas mikroreljefu. 

Vēl viens būtisks faktors, par ko esmu jau minējusi arī iepriekš, ir mitruma zudums ādā, kas rada sejā grumbas, jo sausa āda daudz straujāk zaudē elastību. Hialuroskābe mitrina ādu tās dziļākajos slāņos un tādejādi tiek mazināta grumbu redzamība, ko izraisījis ādas sausums. 

FILORGA TIME-FILLER sejas krēmu lieto gan no rīta, gan vakarā uz iepriekš attīrītas sejas, kakla un dekoltē zonas ādas. Arī pirms krēma uzklāšanas var arī vēl lietot HYDRA-HYAL serumu insensīvākai sejas ādas kopšans procedūras nodrošināšanai.

Tilpums: 30 ml - Latvijā pārdošanā ir 50 ml iepakojumi

Kur iegādāties: Euroaptieka 

Nellija Majore. Nodrošina Blogger.