Ilgstošai enerģijai vīrietim


Vasarai un svaigo ogu, augļu un dārzeņu laikam beidzoties un iestājoties rudens - ziemas sezonai, parasti lielāko daļu cilvēku sāk pārņemt nogurums, gribas vairāk gulēt, jo arī dienas gaismas kļūst mazāk, un gan darbā, gan studijās parasti gada beigas ir vissaspringtākais laiks, kas prasa vairāk darba un bieži rada līdz ar to arī papildu stresu. Tādēļ, ja vasarā par vitamīnu uzņemšanu nav īpaši jādomā, tad rudenī un ziemā, kad uzņemtās rezerves palēnām izsīkst, organisms sāk izjust to trūkumu un cilvēki dodas uz aptiekām, lai izvēlētos sev piemērotāko uztura bagātinātāju no visa plašā piedāvājuma klāsta. 

Kā jau tas ir zināms, tad farmācija ir viena no nozarēm, kurā notiek nepārtraukta attīstība, meklējot aizvien jaunus risinājumu, kā cilvēka veselībai sniegt to labāko. Šī rudens jaunums Latvijas aptiekās ir VitirON Man MultiLong vitamīnu un minerālvielu komplekss vīriešiem. Tas būs īpaši piemērots tiem, kuri strādā smagu fizisku vai mentālu darbu, garas stundas, piekopj aktīvu dzīvesveidu vai intensīvi nodarbojoties ar sportu. Principā jebkuram sabiedriski un ekonomiski aktīvam  vīriešu kārtas iedzivotājam. Šī kompleksa galvenā priekšrocība ir ilgstošas darbības kapsulas tehnoloģija, kas nodrošina, ka sastāvā esošie vitamīni un minerālvielas izdalās organismā pakāpeniski piecu stundu laikā. Tas ir ļoti svarīgi, jo cilvēka organisms katru uzņemto vielu spēj absorbēt tikai noteiktā daudzumā un viss, kas to pārsniedz, tiek uzskatīts par lieku un izvadīts laukā. Līdz ar to šī tehnoloģija nodrošina labāku uzsūkšanos un kalpo kā papildus enerģijas ieguves avots visas dienas garumā.

VitirON Man MultiLong satur cinku, varu, jodu, kas veicina normālas kognitīvās funkcijas, un pantotēnskābi, kas palīdz uzturēt garīgās darbaspējas. Vitamīni B6, B12 un niacīns veicina normālas psiholoģiskās funkcijas. Nogurumu palīdz mazināt vitamīni B2, B5, niacīns, C vitamīns, biotīns un dzelzs. D vitamīns palīdz uzturēt normālu muskuļu darbību, bet vitamīns B12 veicina eritrocītu veidošanos. Savukārt A, B6, B12 un D vitamīni, dzelzs, selēns, varš un cinks veicina normālu imūnsistēmas darbību.

Tas viss kopā sniedz nepieciešamās barības vielas organismam, ko, iespējams, neiznāk uzņemt ikdienā ar uzturu. Viens vitamīnu un minerālvielu komplekss papildus enerģijai rudenī un imūnsistēmas atbalstam ziemā.

Ērts lietošanā, jo dienā jāuzņem tikai viena kapsula galvenās ēdienreizes laikā vai uzreiz pēc tās, uzdzerot glāzi ūdens. Iepakojumā ir 30 kapsulas, kas pietiek vienam mēnesim. Ieteicamais kursa ilgums optimāla rezultāta sasniegšanai ir trīs mēneši.

UZTURA BAGĀTINĀTĀJS. UZTURA BAGĀTINĀTĀJS NEAIZVIETO PILNVĒRTĪGU UN SABALANSĒTU UZTURU!
Nellija Majore. Nodrošina Blogger.