Eksperti ķermeņa ādas kopšanā


Ķermeņa āda pieprasa tādu pašu kopšanu ikdienā kā sejas āda. Man ļoti ir iepatikušies spāņu kosmētikas ražotāja Laboratorios BABÉ ķermeņa kopšanas produkti - dušas gels un ķermeņa losjoni. Noteikti varu tos rekomendēt jebkuram cilvēkam, kurš vēlas iegādāties kvalitatīvu kosmētiku ķermeņa ādas kopšanai ikdienā. Visa kosmētika ir dermatoloģiski testēta, hipoalerģiska, piemērota jutīgai, normālai, sausai un arī ļoti sausai ādai. Produkti nav testēti uz dzīvniekiem, tādēļ šī ražotāja kosmētiku droši var lietot arī vegāni.


Laboratorios BABÉ Hydra-Calm Body Wash dušas gels attīra un vienlaicīgi mitrina ādu, stiprinot arī tās dabisko aizsargslāni. Piemērots ikdienas lietošanai jebkura tipa ādai, arī jutīgai.

Dušas gela sastāvā ir dabīgs mīkstinošs komplekss, kas satur alveju, kumelīti, alfa-bisabololu un alantoinu, un Jojobas eļļa, kas mīkstina un baro ādu. Pateicoties sastāvam, ādu pēc mazgāšanās nepārņem sausuma sajūta. Gels nesatur ziepes, parabēnus, krāsvielas un minerāleļļas.

Pēc dušas neatņemama ir ķermeņa ādas mitrināšana. Principā es izvēli izdaru, vadoties pēc gadalaika. Siltākā laikā no pavasara līdz agram rudenim man patīk labāk lietot kaut ko vieglāku, kā piemēram alvejas gels vai dažādi losjoni, bet iestājoties aukstākam laikam, gribas kaut ko barojošāku, tādēļ rudenī un ziemā lietoju labāk ķermeņa krēmus vai losjonus, kas satur Urea.


Laboratorios BABÉ Hydra-Calm Body Milk ķermeņa pieniņš acumirkī, uzklāts uz ādas, iesūcas tajā un sniedz ādai tūlītēju komfortu, padarot to patīkami maigu un zīdainu.

Losjona sastāvā ir Jojobas eļļa, dabīgais mitrinošais komplekss, kas satur alveju, kumelīti, alfa-bisabololu un alantoinu, sojas eļļa un Šī sviests. Visas šīs sastāvdaļas kopā nodrošina dziļi mitrinošu, mīkstinošu un ādas aizsargbarjeru stiprinošu iedarbību, kā rezultātā uzlabojas arī ādas elasticitāte. Piemērots normālai un sausai ķermeņa ādai. Pieniņš nesatur parabēnus, krāsvielas un minerāleļļas.


Laboratorios BABÉ 10% Urea Repairing Lotion intensīvi mitrinošs ķermeņa losjons ar Urea sausai un ļoti sausai ādai. Kas man ļoti patīk, ka tas tomēr ir losjons nevis krēms, līdz ar to nav pārāk biezs un man, kā ne tik ļoti sausas ādas īpašniecei, tagad rudens un ziemas sezonā tas ir vienkārši ideāls.

Losjons nodrošina intensīvu mitrināšanu, tādēļ noteikti ieteicams lietot cilvēkiem, kuriem ir ļoti sausa, raupja vai pat sasprēgājusi āda, jo sastāvā esošā Urea palīdz saglabāt nepieciešamo mitruma līmeni ādas virsējā slānī. Papildus losjons satur sojas eļļu, kas mīkstina un atjauno ādas dabisko lipīdu slāni, Šī sviestu, kas nodrošina barojošu iedarbību, un pienskābi, kas mazina ādas ragslāni, kas nozīmē, ka tas būs lielisks palīgs raupju elkoņu vai ceļgalu gadījumā, kas ir izplatīta problēma ne tikai cilvēkiem ar sausu ādu. Losjons nestur parabēnus, krāsvielas un minerāleļļas. 

Tilpums: 500 ml

Kur iegādāties: Mēness aptieka, Apotheka, Benu aptieka, Euroaptieka, Internetaptieka

Nellija Majore. Nodrošina Blogger.