Dabas spēks matu kopšanā


Itāļu zīmols Elgon piedāvā matu kopšanas kosmētiku ļoti plašā izvēlē, ne tikai šampūnus un balzamus, bet arī vairāku veidu matu maskas, losjonus un līdzekļus matu veidošanai. Visu produktu sastāvā izmantotas dabīgas sastāvdaļas, kā piemēram, jojobas, rozmarīna, rožu un argāna eļļas, zilās, zaļās un sarkanās aļģes, omega-3 un omega-6 taukskābes. Nesatur parabēnus un sulfātus. 

Šampūniem ir daudz un dažādu veidu, līdz ar to katram ir iespēja atrast sev piemērotāko. Visiem šiem šampūniem, ko esmu šobrīd izmēģinājusi, ir klasiska šampūniem raksturīgā konsistence, tie ļoti labi puto un attīra gan matus, gan galvas ādu. Krāsainie zīmējumi uz iepakojumiem viegli ļauj tos atšķirt vienu no otra, turklāt materiāls, no kāda ir izgatavotas pudeles, ir ar it kā samtainu tekstūru, kas šos iepakojumus atšķir no citiem un praktiski tikai pēc taustes, paņemot rokās, ir skaidrs, kas tas ir par produktu. 


Elgon Argan šampūns ar argāna eļļu piemērots visiem matu tipiem ikdienas lietošanai. Tā sastāvā ir tauksābes un E vitamīns, kas palīdz aizsargāt matus no ārējo faktoru nelabvēlīgās ietekmes un saglabāt optimālu mitruma līmeni, lai mati nekļūtu sausi, kas var novest pie to bojāšanās. Pateicoties galvenajai sastāvdaļai, argāna eļļai, mati iegūst dabīgu mirdzumu, pēc mazgāšanas kļūst zīdaini maigi un mīksti. Šampūnam ir ļoti patīkams ziedu un vaniļas aromāts.


Elgon Primaria Energy Bath šampūns pieder pie līnijas, kas izstrādāta speciāli matu stiprināšanai. Konkrēti šis šampūns ir ar tonizējošu efektu un īpaši derēs rudenī un ziemā, kad ir auksts, bieži iznāk vilkt cepures, netiek uzņemti pietiekami daudz vitamīnu ar uzturu, jo ir mazāk svaigu augļu, ogu un dārzeņu, lai atdzīvinātu novājinātu un bojātu matu izskatu. Šampūna sastāvā ir patentētā Redoksina® formula, kas ir balstīta uz zilajām un zaļajām aļģēm, kas savukārt ir bagātīgs minerālvielu avots un spēcīgs antioksidants, un keratīna aminoskābēm. Smarža šampūnam ir nedaudz saldena, bet ar citrusa noti, kas sniedz šo atsvaidzinošu, tonizējošo sajūtu. 


Elgon Refibra Restoring šampūns ar matu struktūras atjaunojošām īpašībām īpaši bojātiem matiem, ko nodrošina sastāvā esošais sarkano aļģu ekstrakts, kas aizpilda bojāto matu šķiedras un veido aizsargkārtiņu, kas aptver visu matu, dziļi mitrina, mīkstina un aizsargā no kaitīgās vides ietekmes. Satur arī ELGON Redoksina® formulu, kas balstīta uz zilajām un zaļajām aļģēm un keratīna aminoskābēm. Būs lieliski piemērots tām, kuras ikdienā ļoti daudz veido matus, tos žāvējot ar fēnu, lokojot vai taisnojot. Šampūnam ir atspirdzinošs aromāts ar viegli saldenu nokrāsu. 

Tilpums: 250 ml 

Kur iegādāies: lielākajās "Mēness aptieka" aptiekās 
Nellija Majore. Nodrošina Blogger.