Intensīva ādas mitrināšana un atjaunošana


Vieni no maniem mīļākajiem sejas kopšanas produktiem pavisam noteikti ir dažāda veida intensīvi mitrinoši serumi. Ikdienā mēs saskaramies ar tik daudz nelabvēlīgiem faktoriem, no kuriem cieš arī mūsu sejas āda, ka, manuprāt, tai ir nepieciešamas īpašas rūpes, lai tā nezaudētu dabīgo mirdzumu un priekšlaicīgi nenovecotu. Serumus noteikti vajag lietot vismaz divas reizes gadā kursu veidā - rudenī un pavasarī, bet es pati tos lietoju pastāvīgi, jo man tik ļoti patīk efekts, ko tie sniedz, ka es nevaru pat uz dažiem mēnešiem nolikt malā tos vairs. Atkarība? Varbūt, bet domāju, ka ne tā sliktākā ;)

Kā jau mēs zinām, tad cilvēka organisms sastāv no apmēram septiņdesmit līdz astoņdesmit procentiem ūdens. Dažādu ārējo faktoru ietekmē āda zaudē mitrumu un līdz ar to var kļūt sausa vai pat ļoti sausa un, kad tā notiek, tad tā sāk izskatīties arī bāla, nespodra un nogurusi, kā arī novecošanās pazīmes daudz ātrāk kļūst pamanāmas, jo sausa āda vairs nav tik elastīga. It sevišķi tagad rudenī un ziemā, kad tik daudz laika tiek pavadīts telpās un, sākoties apkures sezonai, tajās gaiss kļūst ļoti sauss, kā rezultātā āda pastiprināti zaudē ūdeni, varētu teikt, ka tā burtiski izžūst. 

Hialuronskābe ir viela, kas atrodas ādā arī dabiskā veidā, un tās funkcija organismā ir uzturēt optimālu mitruma līmeni, taču, cilvēkam novecojot, hialuronskābes sintēze pakāpeniski samazinās, kā rezultātā āda zaudē mirdzumu, tvirtumu un mitrumu, tieši tāpēc tā ir jāsniedz ādai papildus.

Franču kosmētikas ražotājs FILORGAir radījis intensīvi mitrinošu un atjaunojošu serumu Hydra-Hyal, kas satur četru veidu hialuronskābi (HA) - augstas molekulārmasas HA mitrina un izlīdzina, vidējas molekulārmasas HA dziļi mitrina, zemas molekulārmasas HA intensīvi atjauno ādas apjomu, bet iekapsulētā HA izdalās pakāpeniski, nodrošinot ilgstošu iedarbību. 

Serums satur vēl arī divas aktīvās vielas ar nostiprinošu darbību - ofiopogona saknes fruktānu un NCTF® - New Cellular Treatment Factor, kas palīdz samazināt grumbu rašanos un nodrošina dabīgā mirdzuma saglabāšanu, bet aļģu oligofurcelarāns un alpīnijas lapas pastiprina un stimulē ādā jau esošās hialuronskābes darbību.

FILORGA Hydra-Hyal serums ir piemērots jebkura tipa ādai, arī kombinētai līdz pat taukainai, bet jo īpaši sausai un ļoti sausai. Kā jau serumam, tā konsistence ir ļoti šķidra un viegli klājas uz ādas, ļaujot sajust tūlītēju mitrināšanu. Serumu var lietot pirms dienas vai nakts krēma vai arī vienu pašu, bet rudens un ziemas sezonā, ja lieto tikai serumu bez krēma, tad to vēlams darīt vakarā, kad nav vairs paredzēts doties laukā. Piemērots lietošanai ikdienā. Āda kļūst patiešām apbrīnojami zīdaini maiga.

Lielisks produkts skaistā un elegantā iepakojumā, uz ko prieks skatīties, turēt rokās un lietot, kā arī, tā ir ļoti laba ideja dāvanai, es domāju, ka jebkura sieviete, to saņemot, priecātos :) 

Sastāvs: Hialuronskābe, NCTF®, aļģu oligofurcelarāns un alpīnijas lapas

Tilpums: 30 ml

Kur iegādieties: Euroaptieka
Nellija Majore. Nodrošina Blogger.